< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 15 Ocak 2020; 16:46:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 15 Ocak 2020; 16:46:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok gitmiyor abi dizi.
Kesinlikle oyuncularda sorun yok. Kardeş payindaki oyuncular olsun,geniş ailemizin ulvisi ve zekaisi olsun adamlar oynuyor ama replikler sağlam olmayınca kurtaramiyorlar. -kendine çeken karakter yok. -tarik'in İsmail abi gibi bir kardeşi dostu yok daha. Şair Lütfi, profesör vs o boşluğu dolduramadi daha. Haftaya arda kural geliyormuş onun için izlerim artık duruma göre bırakırım. |
Berbattı son bölüm. Zevkler ve renkler diyorum ama gerçekten berbattı. Gönderme üstüne gönderme yapacağız diye aşırı derecede zorlamışlar. Bölümün tamamı ona buna göndermeyle geçiyor.
Sol göndermesi de şaşırtmadı beni, ben de diyordum ne zaman böyle bir şeyi sıkıştıracaklar araya diye, bu bölümeymiş kısmet. Yapmasalar şaşardım. Aşk muhabbeti de iyice baydı, ilhan perisinin sahneleri dışında hiçbir sahne dikkatimi çekmiyor. Bölümü ileri sara sara bitirmek zorunda kaldım bazı yerlerde. Arda Kural'ı da saçma bir rol ile getirmişler. Oradan pek bir şey çıkmaz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 3 Ocak 2020; 17:16:32 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 9 Ocak 2020; 20:16:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|