< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuval çalışmam sizce nasıl olmuş (2. sayfa)

-
-
Tek begenmedigim nokta ağaç dallarinin görsele katacağı ahenk ve gerçek resim arasındaki uyumsuz oransizlik. Ciddiye almayabilirsin bana göre böyle hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eline saglik. benden 50 lira calisir.
yalniz yansima sanki suya fene tutulmus gibi. sagdaki bulut ve ay da sanki tam olmamis.
-
Millet eksik gedik ararken daha da bir dikkat etmiş nedense :D
Gayet güzel olmuş bence.Zamanla daha da güzelleştireceğini düşünüyorum.Başarilar ve iyi çizimler dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 10 Mart 2025; 20:44:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wow hacı bu sefer harika olmuş çok beğendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İçlerinde yine en iyisi bu.Çizgilerini daha keskin cesur çiz.Teknikler öğren dümdüz çizme ruhsuz olmasın resimler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok sağ olun yarında atacağım 🧑🎨
Umarım daha da iyi olacağım 11 Aralık'ta başladım
Zararım olur hocam maliyet 110 TL
Yarın buna benzer bir çalışma yaptım atacağım. Dediğiniz yerdeki hataları atacağım resimde düzeltmeye çalıştım forumda dikkatleri üzerime aldım
Bu aralar kursa gidemem
Hocam çok güzel yazmışsınız harikasınız 🌹 oradaki teknik hataları düzelteceğim elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum yarın bir tane daha çalışma atacağım umarım onda fazla kusur yoktur.
Teşekkürler dostum 🙏🌹
Bunu bu forumda defalarca kez gördüm. Resim çizmeye yeni başlayan birinin denemesine benziyor. Fakat şurası ilginçtir ki, buna gülenlerden biri olarak, mesela sen, bunu bile çizemezsin. Yani seninki bundan daha komik olurdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Mart 2025; 7:53:50 > -
Bilader nesıl bir tipsin sabahın yedisinde gidip kamu spotu hayat dersi vericem diye bol bol yapuchino içmişsin DH'de her çizimin altına bu atılır milletde güler geçer
Yahu şunun nasıl bir büyüsü varsa her gördüğümde sırıtıyorum. Adeta bir şaheser!
-
-
Sana hayat dersi verilmez, versek de bir ise yaramaz. Ben, foruma takılırken, senin bu yazını gördüm ve bu konuda genel bilgi veriyorum. Birinin arıtma konusunda ders vermeye ehliyeti yok, öbürünün siyaset konusunda konuşmaya ehliyeti yok, senin de resim eleştirme konusunda ehliyetin yok, çünkü hayatında hiç resim çizmedin. Otur, çiz bir Cin Ali desem, çizemezsin. Ancak başkalarının kötü resimlerine gülebilme ehliyetin olduğunu düşünüyorsun.
"DH'de her çizimin altına bu atılır" yazmışsın, DH tamamen senin sandığın gibi insanlardan oluşan bir platform değil. Senin bu söylediğin, bu foruma hakarettir ve kabul edilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Mart 2025; 11:22:23 >
-
Öfff be bilader zamanında mahallede bir imam vardı bahçenin bit köşesindeki kadere terk ağacından kayısı alınca bir ton konuşurdu aynı ona benziyon blok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X