Bu pahalılıkta bu konu oldukça pasif kalmış, herkesin keyfi yerinde anlaşılan :) Evimde 2 rulo kaldı, 32'li alayım diyorum ve zaten yalnız yaşadığımdan 1 sene gider bana. Var mı öneriniz ? Şu nasıldır?; https://www.hepsiburada.com/solo-tuvalet-kagidi-32-li-buyulu-dusler-kokulu-p-HBCV000007EFWQ |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
32 Ruro 1 senemi gidiyor ? Bize 1- 2 ay dayanmıyor. Çok aşırı kullanıyorum :/
-
Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdı 24'lü bu ürünü son zamanlarda alan oldu mu? Ölçüleri neler bilen var mı?
-
2 tane 8'li kağıt rulo 90 yapraklı 60 TL (çekle) avansas
-
Çek olayı nasıl dostum? Kod falan mı var?
-
Vardı artık yok ama. 31'inde öğlenden beri kod düşmüyordu.
-
ben dün gece 3 de falan sipariş verdim. kod vardı sıcak fırsatlarda. t1wb muydu neydi
-
solonunki tuvalet kağıdı falan değil, 5 liralık servis peçeteler gibi.
-
bugün itibariyle familia 32 li 160 tl papia 32 li 190 tl toptan fiyatı oldu. ihtiyacı olan varsa stok yapsın güncel familia 125 tl ye bulunabiliyor
-
Geçen gün migrosa girdim bakınırken selpak deluxe diye bir tuvalet kağıdı gördüm. 24'lü 89 tl idi. Nedir, nasıldır bilmem ama aldım. Umarım iyidir :)
-
Sormuştum geçenlerde burada, cevap gelmeyince gittim baktım. 130 yaprak Selpak ilk kez gördüm, kıstıkça kısıyorlar.
-
-
www.bim.com.tr
Anasayfa - Bim A.Şhttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dev-rulo-havlu-kagit/aktuel.aspx12,50 tl dev rulo
---------------------------------------
-
Yaklasik 810 gr.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 de kg/37.5 liraya geliyor.Fiyat iyi o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrostan almistim uzun sure once. Bir yaprak kopardiginda boyut fazla ikiye bolerek kullaniyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
migrosta 32li maylo tuvalet kağıdı 89 liraydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero01 -- 2 Eylül 2022; 22:33:54 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X