Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu dev rulonun ağırlığını ölçen oldu mu?
www.bim.com.tr
Anasayfa - Bim A.Şhttps://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dev-rulo-havlu-kagit/aktuel.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 3 Eylül 2022; 9:43:28 > -
227x120mm 270 yaprak 2 katlı 300 gr
-
Bu mu iyidir yoksa migrostaki familia bambu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Eylül 2022; 16:50:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyaslayamam ama ben uzun zamandır kullanıyorum bunu.
-
-
-
kağıt havlu fırsatı bilen var mı dostlar?
-
A101'de 10 TL üstüne Papia 6'lı Kağıt Havlu 35,5 TL. Kaliteli ve en uygun fiyata tek fırsat bu şuanda.
-
teşekkürler hocam
-
A101 internet sitesi yada kapı da da bulamazsanız mağazalara bakın. Paycelle ile 89TL başka kombolar varsa yazın arkadaşlar..
https://www.a101.com.tr/market/familia-tuvalet-kagidi-3-katli-aloe-vera-40-li
-
Paycell ile derken? Nasıl oluyor?
-
hocam paycell de market kampanyasına katıl 100tl ve uzeri alısverıse 20tl iadesi var. ödemenı paycell kart ıle yaparsın bu kdar
-
101 de papya ve selpak 6 lı havlular 35tl
-
gramajı hakkında bilgim yok ancak vakti zamanında 2 katlı solo almıştım,
her seferinde 4 yerine 8 yaprak kullanınca bir daha tövbe ettim.
servis peçete kadar kalınlık ya var ya yok.
-
hocam papia ipek özlü diye geçiyor,diğer papia ürünleriyle kıyaslamayın.toptan fiyatı diğer papia çeşitlerinden daha ucuz bir ürün
-
Hocam ipek özlü olabilir ama kalınlık ve hissiyat olarak Selpak'tan kat kat iyi ürün, orası gerçek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer papia ürünlerine göre çok kötü bir ürün ,selpak urunude ucuz olan çeşit .tabi ki bu fiyata çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bazı a101 lerde stokta kalan bir ürün herhalde familia 16 li 3 katlı kağıt havlu 69.90. Şu an nerdeyse dip fiyat. Bulunduğum yerde vardı stokladım. Bu ürün reyonda değil spot aldın aldın ürünleri arasındaydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X