48 li olanı hb den 180 liraya aldım diye kendimi şanslı hissediyordum ta ki bu yorumunuzu görene kadar. |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (34. sayfa)
-
-
Sizinki daha ucuza geliyor.
-
Familyadan memnun musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben gayet memnunum. Tam fiyat performans ürünü bence. Maylo 3 katlı ayarında, hatta bir tık daha iyi. 32 li 99.90tl idi geçen hafta anpa gross Kartal da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet 9 tl daha ucuz ama insan muhteşem ekim indirimleri deyince sanki bedava almış sanıyor.
-
mecburen memnunum. kaliteyi daha yukarı çekince fiyat 6-7 liralara çıkıyor adette.
-
eczacıbaşı SİLEN MARKA 32 lik tuvalet kağıdı gramaj 1817gr (105 lira bazen sepette %10 indirimle 94,50 ye satılıyor hepsiburada 9 Aralık 2022)
dursun bir köşede.belki lazım olur :)) diğerleri ile kıyaslama yapanlar olur belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 9 Aralık 2022; 23:31:11 >
-
https://www.migros.com.tr/familia-aloevera-ozlu-tuvalet-kagidi-40li-p-1d933e0
Selamlar, bu tuvalet kağıdını kullanan oldu mu? Sizce kalitesi nasıldır? 2 katlı tuvalet kağıtları yeterli olmadığından rulo başına en ucuz tuvalet kağıdı bu görünüyor. Deneyen varsa yorumlarınızı bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kağıt hiç fena değil yanlız buradan daha uyguna alabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: emrecan21
https://www.migros.com.tr/familia-aloevera-ozlu-tuvalet-kagidi-40li-p-1d933e0
Selamlar, bu tuvalet kağıdını kullanan oldu mu? Sizce kalitesi nasıldır? 2 katlı tuvalet kağıtları yeterli olmadığından rulo başına en ucuz tuvalet kağıdı bu görünüyor. Deneyen varsa yorumlarınızı bekliyorum
ANPAGROSS MARKET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenturk2 -- 10 Aralık 2022; 1:36:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anpagrosstan almiyacaksaniz şok markette aynı urunun 12lisi 50₺, rulo fiyati aynı sayılır, hatta birkac kurus ucuza geliyor. Ama 25₺‘lik alışveriş şartı var.
Bu arada 3 katlı tuvalet kağıdında uygun fiyat eşiği ne oldu en son? İyice fiyat algısı gitti bende. Takip eden arkadaşlar yeşillendirirse iyi olur, sene sonuna kadar biraz stok yapalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 10 Aralık 2022; 1:47:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşıyorum maalesef bu market bulunduğum ilçede yok. Akbank free kredi kartım var, bugün sms gelmiş free kartınızla 31 Aralık tarihine kadar ilk alışverişinizde ekstrenize 50 tl iade demişler. Juzdan uygulamasından katıldım. 166.90 değilde 116.90 a gelmiş olacak böyle. Rulo fiyatı 3 liranın altında oluyor. Ama sizin dediğiniz gibi şoktan 12 li de alınabilirmiş. Kafam karıştı.
@hasansenturk2 hocam paylaştığınız fırsat içinde ayrıca teşekkür ederim
Kasım indirimlerinde familia 3 katlı 32'liyi 113 TL'ye almıştım ben. Anpagross'taki fiyat iyi fiyat. Şu an 3 katlı kaliteli olanlar için uygun fiyat eşiği rulo başı 3.5 TL civarı
-
Bilgilendirme icin teşekkürler hocam. Bu anpagrossun broşürüne baktım, diğer ürünlerde de iyi fiyatlar var. Ama oraya gitme imkanım yok, söylediğiniz fiyat eşiğine göre denk gelirse alırım. Sağ olun.
Beyler, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için taktik verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 24 Aralık 2022; 19:45:25 > -
Gecen hafta 48 li Selpak 99 TL ye satıldı Trendyol da. Tabi dakikalar içinde bitti. 1 tane aldığıma pişman oldum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fırsatların alevi söndükten sonra hep haberimiz oluyor. Yok mu bir whatsapp, telegram grubu?
-
Konu ölü
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X