Hocam 10 ayda çok şey değişti bende familia 32 li tuvalet kağıdını 55₺ ye almıştım ama gidişatımız fazlasıyla kötü. Kalite olarak nasıldır tavsiye edermisiniz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 27 Aralık 2022; 12:6:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (36. sayfa)
-
-
Ben gayet memnunum hocam.
-
Hadi bakalımmm hocam.
-
-
Satıcıyı kontrol edin lütfen, benim satıcı trenyol un kendisi ve dahası gönderdiğiniz ss teki satıcıda adet başına 8 tl, trendyol satıcında ise 2 tl civarı yazıyordu (şu an stok yok).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 27 Aralık 2022; 15:5:59 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 aralıkta (sonra stoğa girdi mi bilmiyorum) bahsi geçen 16x3=48 adeti 99 tl olan selpak tuvalet kağıdının ekran görüntüsü buydu. stoğa girdikten 3-4 dk içinde stok bitti. ben de sipariş vermiştim ama hanım kokulu sevmiyor diye sonra iptal ettim.
soru cevapta sorulan sorular büyük ihtimal 48 adet iken sorulanlar. satıcı da buna göre cevap veriyor. sipariş verirken açıklamada 48 adet yazmasına dikkat edin. 16 yazıp 48 bekleyenler hüsrana uğrar.
-
Evet arkadaşlar büyük sır çözüldü. 16’lı gönderdiler 48’li değil 😀😀 Şimdi iade zamanı. Adet- 2TL yazdıları için 48’li gelir sanmıştım ama öyle olmadı maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de almıştım soruma 3x16'lı gönderiliyor diye cevap geldi ama arkadaşa 16'lı göndermişler. Almadan geri gidecek o zaman.
-
Bana da aynı cevabı vermişlerdi şimdi baktığımda bugün cevabını verdikleri 48'li gönderilir tarzı soruları silmişler adet fiyatını da 6 küsür TL yapmışlar. Bu TY tam kaypak.
-
Gerçekten yapmışlar mı bunu? 😀 Ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Neyse yarın gelip teslim alsınlar artık ürünlerini, o siparişlerin hepsi iade olacak boşuna kargoladıklarıyla kalacaklar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben öyle gördüm hocam şu an 4 adet Trendyol'a sorulan soru görünüyor. Yani ne desek boş Trendyol işte :)
-
-
-
Evet arkadaşlar, bir güncelle ile geldim. Geçen gün 99 tl 3x16 selpak wc kağıdı almıştım ve bunu satıcısı trandyol olana sormuştum. Yanıt olarak 3x16 geleceğini söylemişti. Ve bugün kargo geldi, 1 paket 16'lı
Şimdi 2 tane ekran görüntüsü atacağım. Biri 26 Aralık'ta Trendyol dan gelen cevap. Diğeri ise bugün yine Trendyol'dan soruma yanıt verilemediğine dair cevap (Verdikleri cevabı silmişler). Web sitesi üzeribden mh ile görüştüm. Ağzıma geleni söyleyerek ekran görüntülerini attım, sizi dava ederim dedim. İade alalım diyor, hayır iade istemiyorum, eksik olan ürünlerimi tamamlayın dedim. Kayıt oluşturdu bakalım ne cevap gelecek. Gelen cevabı da atarım buraya.
Ekran görüntüleri;
-
Kayda gelecek yanıtı yazayım hocam da ümitlenmeyin;
.... siparişinizde yer alan ''Extra Tuvalet Kağıdı Banyo Ferahlatma 16'li 6002085, one size - 1 adet '' isimli ürünün hazırlık ve gönderim aşamalarını inceledik. Yapılan inceleme sonucunda, söz konusu ürünün eksiksiz bir şekilde kargoya verildiği tespit edildi. Ürünün 16'lı olarak içerik bilgisi mevcuttur.
-
Bu nasıl, alıp kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bulamadım ama kağıt havlusu fena değil. Familia vardı evde onunla kıyaslarsam ondan kalın ve emiciliği daha iyi gibi fakat ikisini yan yana koyduğumda bunun yüksekliği Familiadan kısa.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X