A101 de şöyle birşey gördüm kalitesini bilenler yeşillendir hayrına ![]() |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu ve benzeri yüzlerce eksik var yasada satıcıların yonttuğu. Bizde hesap sorma kültürü olmadından şu anki hali bile şükrettirio.
-
Standart kağıt 150 adet idi. %10 miktar azalmış. Tabi fiyatlar yukarıya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.trendyol.com/selpak/extra-tuvalet-kagidi-banyo-ferahlatma-16-li-p-311600752?boutiqueId=606414&merchantId=968&utm_source=share
Adet 2₺
Açıklamalarda 48 adet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birkaç gün önce 48'li diye satıldı ancak şu an 16'lı yazıyor hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 26 Aralık 2022; 18:57:41 > -
Kağıt havluda orta kalite benim için yeterli 2 katlıda olabilir.
Geçen hafta hepsiburada sepette anlık 250/40 indirim vardı stokladım.
1 ay önce carrefourda %40 indirim vardı ama online mağaza 2 adetten fazla vermiyor. ordanda 4 silen 4 teno toplamda 8 paket aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 26 Aralık 2022; 18:39:55 >
-
Soru cevap kısmında trendyol 3 adet 16 rulo gönderdiğini söylemiş. Benim de kafam karıştı.
Ayın 24'ünde cevap verilmiş, sorular demek ki 23'ünde veya 24'ünde sorulmuş ki 1 gün içinde cevap verilmiş yazıyor. O gün belki farklı listelenmiştir, TY'a güven olmaz. Çat diye gönderir 16'lıyı. Ben pas geçiyorum.
-
Arkadaşlar ben Trendyol dan 99 tl olan selpak dan sipariş verdim. Tane adedi 2 tl yazıyor ss aldım. 3 x 16 gelmezse iade ederim.
-
Hepsini mi aldınız ürün bitti
Tekrar stokta.
-
48 li mi acaba bu ürün
-
bu sadece 16 hocam boşa zarara girmeyin :)
-
Sizin attığınıza verilen yanıtlar Trendyol satıcısından değil hocam. Arkadaşın attığı Trendyol satıcılı idi ve 2 gün önce 48'li demişler. O gün 16'lı mı listelendi 48'li mi o önemli aslında. Ben sordum soru olarak Trendyol'a ama 3 gün sonra tuvalet kağıtları geldikten sonra cevaplarlar artık :)
-
Trendyol cevap yazmis 16 paket diye
Nerede acaba?
-
Trendyol satıcılı alındığında 48 adet gelecek.Başka satıcıda 16 adet gelir .
merakla bekliyoruz, ilk gelen alıntılasın
-
Arkadaşlar Trendyol'un satmış olduğu şu paket;
trendyol.com
Selpak Extra Tuvalet Kağıdı Banyo Ferahlatma 16https://www.trendyol.com/selpak/extra-tuvalet-kagidi-banyo-ferahlatma-16-li-p-311600752?merchantId=968Soru - Cevap kısmında 16x3 dendiği için dün akşam sipariş verdim ve siparişim ardından bende soru sordum ve 5 dk önce yanıt geldi; 3x16 şeklinde diye. Ve kargolanmış görünüyor. Kargo geldiğinde de bilgilendiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 27 Aralık 2022; 11:23:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X