Tuvalet Taşımı ??? yoksa Klozet mi??
-
-
Seni seçerdim. -
konu ciddi tuvaletimi yapmaktan soğudum eskiden rahat raht... şimdi kafamda sorun var :(quote:
Orijinalden alıntı: Deathterror
Seni seçerdim. -
Ağzınquote:
Orijinalden alıntı: bayhak
konu ciddi tuvaletimi yapmaktan soğudum eskiden rahat raht... şimdi kafamda sorun var :(
Alıntıları Göster -
Bebek bezi kullanquote:
konu ciddi tuvaletimi yapmaktan soğudum eskiden rahat raht... şimdi kafamda sorun var :(
Alıntıları Göster -
quote:
Bencede -
içinde tut. -
Beyler konuyu cıvıtmayın gerçekten hangisi daha sağlıklı kullanışlı ??quote:
Orijinalden alıntı: deniz6quote:
Bencede
Alıntıları Göster -
Tuvalet taşı dediğin pisuvar mı la?quote:
Beyler konuyu cıvıtmayın gerçekten hangisi daha sağlıklı kullanışlı ??
Alıntıları Göster -
hayır oturduğumuzquote:
Orijinalden alıntı: kenyack
Tuvalet taşı dediğin pisuvar mı la?
Alıntıları Göster -
quote:
hayır oturduğumuz
Alıntıları Göster
Bunun adı Alaturka Tuvalettir.
Bunun adıda alafranga tuvalet
alafranga tuvalete nasıl taharet yapıyorlar anlamış değilim daha ...
-
yahu zıçmanada mı karışalım hangisi rahatsa bırak gitsin işte :D -
em onuquote:
Orijinalden alıntı: BertaX
yahu zıçmanada mı karışalım hangisi rahatsa bırak gitsin işte :D -
Ailem çok tutucuydu. 12 yaşıma kadar şiddet gördüm. Sonra tuvalet tasları kafamda kırıldı. -
len herşey soruldu bunu da sordunuz.quote:
Orijinalden alıntı: eyyorlamam bu kadar
Ailem çok tutucuydu. 12 yaşıma kadar şiddet gördüm. Sonra tuvalet tasları kafamda kırıldı.
tut kardeşim karnın acıkmaz en azından -
Senin anlayacağın şekilde domalarak yapılan daha sağlıklı ama oturularak olan daha konforlu.quote:
Orijinalden alıntı: eyyorlamam bu kadar
Ailem çok tutucuydu. 12 yaşıma kadar şiddet gördüm. Sonra tuvalet tasları kafamda kırıldı. -
klozet hacı alıyome lime uykusuzu giriyom helaya bilgisayarın sesinide açıyom müzik güzel ohhh keyifle sıç.yom hele bide klozet şeysi yumuşaksa aboooo kel keyim gel.quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
len herşey soruldu bunu da sordunuz.
tut kardeşim karnın acıkmaz en azından
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: FikirLideri
Senin anlayacağın şekilde domalarak yapılan daha sağlıklı ama oturularak olan daha konforlu.
Alıntıları Gösterbu sözde "sağlıklı" olan çizim şekilleriyle, yine bu tarafa eğilimli dr görüşleriyle, bilimsel açıklamalarla hep aynı kesime satılıp, alınıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: arel.grbu sözde "sağlıklı" olan çizim şekilleriyle, yine bu tarafa eğilimli dr görüşleriyle, bilimsel açıklamalarla hep aynı kesime satılıp, alınıyor.
Alıntıları GösterHocam afedersiniz,
Alaturka tuvalet daha sağlıklıdır, bağırsakların aldığı şekil açısı daha iyidir, diye bir iddia var. Bu yanlış bir iddia mı? Böylelike tüm abdest bitiyormuş alafragada ise tam bitmeme durumu oluyormuş. İşin özür nedir? Hatta yurtdışında açıyı düzeltmek için alafranga tuvaletlere bir eğim değiştiren alet edevat gibi birşey satılıyordu insanlara sitesi vardı
-
nasıl alistigina bagli alaturka daha saglikli klozet daha temizdir. 20 yıl klozet kullanmadim evde, üniye gidince klozete alistim simdide alaturka kullanmiyorum
Benzer içerikler
- jandarma astsubay zorlukları
- abim doğuda askerlik yaptı ben nerde yaparım
- iğneden sonra duş alınır mı
- peniste kıl dönmesi
- gıdık nasıl gider yorumlar
- yeşil nasim
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- elon musk roket
- walmart dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X