Şimdi Ara

Tuvaletin Havalandırma Penceresi Balkona Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tuvaletin havalandırma penceresi balkona açılıyor.
    Ben de aspratör mantığına benzer şekilde, boru ve fan ile havayı cam balkonda bulunan havalandırmadan dışarı atılmasını düşündüm.
    Ama bu fikir uyugulanabilir mi bilmiyorum. Uygulanabilir ise nasıl olmalı ?
    Yani fan tuvalette mi yoksa cam balkon havalandırmasında mı olmalı ? Sağlıklı olur mu ?
    Saygılar

• Uygulanir ama bicimsiz olur biraz bir boruyu tuvaletin camindan disari çıkaracaksınız tuvaletede fan alacaksınız onuda ister lambaya baglarsiniz lamba yaninca calisir yada surekli elektrikverip durmadan calistirirsiniz cam balkonunuzda bir cami delikli cam ile degistirceksiniz borunun çapına gelişine göre deliği ayarlancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Uygulanir ama bicimsiz olur biraz bir boruyu tuvaletin camindan disari çıkaracaksınız tuvaletede fan alacaksınız onuda ister lambaya baglarsiniz lamba yaninca calisir yada surekli elektrikverip durmadan calistirirsiniz cam balkonunuzda bir cami delikli cam ile degistirceksiniz borunun çapına gelişine göre deliği ayarlancak

Tuvaletin penceresini boru çapı kadar kapatmayı düşündüm. Yani pencere iptal olacak sadece boru geçecek kadar delik olacak.
    Cam balkonda iki delik var zaten.
    Sürekli elektrik verip durmadan çalıştırmak kısmını anlamadım
  • Delik küçük olacağından devir dayım yapmak için o boruya wc tarafına fan taktırmak lazım onun bağlantısını sen sececeksin 2 3 sekilde takılır oda

• quote:

Delik küçük olacağından devir dayım yapmak için o boruya wc tarafına fan taktırmak lazım onun bağlantısını sen sececeksin 2 3 sekilde takılır oda

Yani ? Hangi şekillerde olur ?
  • Hocam ya wcnin lambasina baglarsiniz lamba yaninca çalışır yada ona ayrı bir hat çekerseniz siz acar kaparsiniz yada 7 24 calistirirsiniz

• quote:

Hocam ya wcnin lambasina baglarsiniz lamba yaninca çalışır yada ona ayrı bir hat çekerseniz siz acar kaparsiniz yada 7 24 calistirirsiniz

Çok soru oldu Teşekkür ederim ilginiz için.
    Son bir soru olarak, lambayı açınca çalışan, belli bir süre çalışıp kendi kapanan bir sistem olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun degil hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorunuza gelince elektronik bilginiz varsa turnoff devresi ile yapabilirsiniz yada bir elektronikciye yaptirip takabilirsiniz onuda bağlantısını sizin yapmanız biraz zor olabilir en kolay yoldan pır sensörlü lamba ile rahatça yapabilirsiniz

• quote:

Sorun degil hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorunuza gelince elektronik bilginiz varsa turnoff devresi ile yapabilirsiniz yada bir elektronikciye yaptirip takabilirsiniz onuda bağlantısını sizin yapmanız biraz zor olabilir en kolay yoldan pır sensörlü lamba ile rahatça yapabilirsiniz

Tekrar teşekkür ediyorum. Yalnız anlatamadım sormak istediğim konuyu.
    Hayal ettiğim havalandırma sistemi;
    Işığı açınca fan çalışacak, daha sonra biz ışığı kapatınca fan belli bi süre daha kendi çalışmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahisarlı

quote:

Sorun degil hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorunuza gelince elektronik bilginiz varsa turnoff devresi ile yapabilirsiniz yada bir elektronikciye yaptirip takabilirsiniz onuda bağlantısını sizin yapmanız biraz zor olabilir en kolay yoldan pır sensörlü lamba ile rahatça yapabilirsiniz

Tekrar teşekkür ediyorum. Yalnız anlatamadım sormak istediğim konuyu.
    Hayal ettiğim havalandırma sistemi;
    Işığı açınca fan çalışacak, daha sonra biz ışığı kapatınca fan belli bi süre daha kendi çalışmaya devam edecek.

Anladim hocam dediginizi turnoff devresibyapar belli sure calisir isik kapandiktan sonra

• quote:

devre yapmak zor olabılır ben direk lambadan hat çekmeyi düşünüyorum sanırım sorun olmaz, peki camı tuglayla ormek mı mantıklı ?

fayanslar değişecek duvara kadar fayans olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

quote:

devre yapmak zor olabılır ben direk lambadan hat çekmeyi düşünüyorum sanırım sorun olmaz, peki camı tuglayla ormek mı mantıklı ?

fayanslar değişecek duvara kadar fayans olacak.

Yani en iyi tugla kolay olur ama arkadasin dedigi gibi bir lamba kapandıktan sonra bir süre daha çalışsın dersen devre yapacaksin oyle hallolur

• sessiz bir fan bulmak gerekır
  • Rahatsız edici sesleri Yok fanlarin döndüğü icin illaki bir ses oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.