Şimdi Ara

Tüy dökücü krem,köpük VE genital bölge temizliği (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
14
Favori
464.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittim eczaneden aldım 6 liraya veet tüy dökücü krem.Bakalım deneyip görücez
  • Arkadaşlar gidin aktardan hamam tozu alın. Ben ayda bir genital bögle ve koltuk altına uyguluyorum. Kullanımı çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 6 Temmuz 2011; 3:39:46 >
  • kizlara felan malzeme cikiyor ama sizlerle paylasiyim tecrubelerimi. lapideni bugun test ettim arkadaslar hem ucuz hem de bi aparat vermisler kasik gibi onla taraya taraya aliyosun. kullanimi da kolay yani. kil tabakayi bir anda nasil zayiflatiyor oyle. fiyati da ucuz killandim ben bu isten. umarim cilde felan bir zarar vermiyordur. krem surdukten sonra bi 5 ila 10 dk arasi bir sure beklemek zorundasiniz. o arada da banyoda damardan bir sarki atin gecsin zaman canim
  • peki alındakı tüylenmeler için ne yapmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Arkadaşlar gidin aktardan hamam tozu alın. Ben ayda bir genital bögle ve koltuk altına uyguluyorum. Kullanımı çok rahat.

O ne ise yariyo hic duymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

quote:

Arkadaşlar gidin aktardan hamam tozu alın. Ben ayda bir genital bögle ve koltuk altına uyguluyorum. Kullanımı çok rahat.

hamam tozu degilde hamam otu diye gecer

kokusu biraz kotu gibidir ama daha saglikli en azindan
    suyla karisitirip macun gibi oluo sanirim sonra surup kaziosun
  • ben tüy dökücü krem lapiden kullandım daha bugün daha once jilet kullanmıştım jilet tahriş ediyo bide sakat dıkkatlı olmazsan o yeri kesersin. tüy dökücü krem uzun sürüyo biraz sürdüm kesilcek yerlere 5 10 dk bekledim sonra bi tuvalet kağıdıyla cıkardım alt tarafta kaldı az çok ama yinede iyiydi biraz uzun sürüyor ama güzel pahalıda degış 4 liraya aldım kullanılabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

quote:

hamam tozu degilde hamam otu diye gecer

kokusu biraz kotu gibidir ama daha saglikli en azindan
    suyla karisitirip macun gibi oluo sanirim sonra surup kaziosun

"Bu doğaldır, sağlıklıdır, yan etkisi yoktur..." gibi lafları duymaktan bıktım artık!

http://www.ensonhaber.com/hamamda-tuy-dokucu-ot-skandali-1-kadin-oldu-2011-07-27.html

Gençler vurun jileti gitsin, inanılmaz rahat. Alın banyo için olanlarından, bir yerinizi kesmezsiniz merak etmeyin.
    Genital bölge vücuttaki en geçirgen deriye sahip, inanılmaz zararlı kimyasallar bu tüy dökücü kremlerle kanınıza karışır. Hele ki bunu alışkanlık haline getirirseniz vay halinize, bir gün düşer kalırsınız banyoda ya da yıllarca bir şey olmadığını sanarsınız; ama kansere sebep olmuştur haberiniz olmaz. (Allah korusun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

kizlara felan malzeme cikiyor ama sizlerle paylasiyim tecrubelerimi. lapideni bugun test ettim arkadaslar hem ucuz hem de bi aparat vermisler kasik gibi onla taraya taraya aliyosun. kullanimi da kolay yani. kil tabakayi bir anda nasil zayiflatiyor oyle. fiyati da ucuz killandim ben bu isten. umarim cilde felan bir zarar vermiyordur. krem surdukten sonra bi 5 ila 10 dk arasi bir sure beklemek zorundasiniz. o arada da banyoda damardan bir sarki atin gecsin zaman canim

Ben banyoda müslüm çalıp jilete vuruyorum çok güzel oluyor acıklı acılı ana güzel :)
  • Genital bölge için erkek için ne önerirsiniz krem olarak? ve Fiyatınıda yazarsanız acil lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistilin

Ben veet kullanıyorum.. Kremi bol miktarda kıllara sürüosun ve sonra 7-10 dakika arası tuvallette bekliosun avel avel.. :D Sonra onların verdiği plastik aletle kılları itiosun direk gidio hepsi. Kremin faydası direk köklerden kurtarıo.. Jiletten daha kolay da masraflı ve 10 dakika skılıorm wcde..

tuvalette niye bekliyosun sorabilir miyim banyo varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0134 -- 27 Ağustos 2011; 17:54:49 >
  • Lapideni bıraktım jilete döndüm ama çıkma süresi kısalıyor baya bir tüy dökücü kreme göre kıyaslarsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 27 Ağustos 2011; 18:46:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Lapideni bıraktım jilete döndüm ama çıkma süresi kısalıyor baya bir tüy dökücü kreme göre kıyaslarsak.

lapiden kullanirken iyimiydi sonuc?

kalcalarin arasinda kuyruk sokumunun oralari almak istiyorumda yarari oluyormu?
    etkisi vrmi?
  • Evet daha iyiydi. Biraz sakıncalı olabilir belki oralarda sonuçta genital bölgelerde kullanmayın talimatı var.
  • quote:

quote:

Lapideni bıraktım jilete döndüm ama çıkma süresi kısalıyor baya bir tüy dökücü kreme göre kıyaslarsak.

etkisi vrmi?

Aynen o kısmı ben de almak istiyorum onerebileceginiz krem var mı? Geç çıkaran killari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Tüy dökücü krem,köpük VE genital bölge temizliği

burnumun üstünde yanında sağında solunda böle ufak ufak kıllar çıkıyo bunları lapiden ile alabilirmiyim nasıl olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

quote:

quote:

etkisi vrmi?

Aynen o kısmı ben de almak istiyorum onerebileceginiz krem var mı? Geç çıkaran killari?

Aynı
  • Krem köpük vb ürünlerin arka tarafında genital bölge için kullanımaz ibaresi yer almaktadır. (Veet lerde var) o yüzde kullanmanızı önermem. jilet yada makineyle alınabilir
  • jilet jilet demişsinizde, yumurtalıklarda dahil çıkmış seyrek seyrek ama çok fazla, ve üreme organının üzerindede var hafif, oralardıdamı jiletle alıcam, hadi etrafını aldım diyelim e yumurtalıkları neyle yapıcaz elbet bir köpük yada krem kullanmam şart.. ama hangisi iyi olur önerirmisiniz lütfen bunun için...
  • Tüylerinizden tamamen kurtulmak istiyorsanız.2 yıl testlerden geçmiş ve %100 para iade garantili satılan DERMONOX ürünümüzü tavsiye ediyorum.
    www.dermonoks.com
    kredkartı ile 12 taksitte almak için
    http://www.sanalpazar.com/Dermonox-Epilasyona-Son-Yuzyilin-Urunu-Kargosuz-1-Adet__isp2177794
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.