daha önce defalarca sorulmuş ancak kedim son zamanlarda inanılmaz tüy döküyor. yatıp kalktığı yerde tomar tomar tüy kalıyor. kendisi erkek, 1 buçuk yaşında kısır bir british shorthair.
kuru mama olarak acana grasslands veriyorum, haftada 1 kutu yaşmama veriyorum iki güne yayıp. veterinerini değiştirmeyi düşünüyorum ancak size de bir danışayım istedim. sebebi mevsim değişikliği dışında ne olabilir? ne yapabilirim?
bonus soru: izmir bornova'da önerebileceğiniz veteriner var mı?
şimdiden teşekkür ederim.
Hocam veterinerle ne alakası var konunun anlamadım doğrusu.Dönemsel olarak çok tüy döktükleri oluyor maalesef; ek olarak bir rahatsızlığı yok ise.Mama değişikliğine gidebilirsiniz tek önerebileceğim durum bu.Onun haricinde traş ettirmekten başka bir çözüm yok gibi duruyor.Traş sorununuzu çözecektir ama havalar bozduğundan dolayı evin sıcak olması şart.Benimki geceleri baya bir üşüyor şu ara.
Bu aralar başladıysa pek endişelenmenize gerek yok. Mevsimsel olarak tüm hayvanlar dökmeye başladı fakat 1-2 hafta gibi sürede hala dökmeye devam ederse önlem almanız gerekebilir.
Naçizane tavsiyem olarak kedinizin tüylerini tarayabilirsiniz, ölü tüyleri de almış olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme