Şimdi Ara

TÜYAP Kitap Fuarı 2014 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hafta sonu (8-9-15 Kasım 2014): 10.00-20.00
    Hafta içi (10-14 Kasım 2014 ): 10.00-19.00*

*16 Kasım 2014 Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecektir.

Girişin öğrenci, öğretmen ve emeklilere ücretsiz olduğu fuarların giriş bedeli 7 TL’dir.

Merhaba arkadaşlar,

Malum TÜYAP kitap fuarı yaklaşıyor birçoğumuz oradan alacağız alacaklarımızı.

Benim sorum: TÜYAP ilk günü mü daha ucuz olur son günü mü? Deneyimleyen var mı bunu?

"Tüyap zaten ucuz" gibi bir argümanla gelmeyin lütfen. Sonuçta aynı parayla daha fazla kitap almayı isterim. Evet ucuz olduğunu bende biliyorum ama bazen kitaplar 10 TL'den 5'e düşüyor. Ya da tam tersi bir arkadaşım benim 10 TL'ye aldığımı 15'e almış sonra vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleuro -- 15 Ekim 2014; 22:51:43 >

• Bayram harçlıkları bekliyor + Babamdan fuar parası ile gidip yazın çalışmak için en sağlam kitapları alacağım 11 im
  • son gün tabiki :D bedavaya kitap dağıtıyorlar
  • Son günü hiç birşey kalmaz emin olabılırsın, urunlerın cogu bıtıyor cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Son günü hiç birşey kalmaz emin olabılırsın, urunlerın cogu bıtıyor cunku

Aklıma bir bu geliyor ya da adam elinde kalmasın diye kalanı çok ucuza da veriyor olabilir

Fikri olan var mı? Ayrıca hangi kitapları almayı planlıyorsunuz burayı ana konuya çevireyim.
  • Gecen sene son gun gittim bombostu hic kitap falan kalmamisti bi de ben 12. Siniftim pek bi bilinc yoktu acikcasi. Bu seni somurucem orayi. ben 2. Gun gitmeyi planliyorum pazar gunu sabah 10da ordayim insallah
    Femin sayisal lys kapsulleri
    femin ygs turkce ve sosyal kapsulleri
    şu 7li 9lu paket denemeler
    karekok lys matematik soru bankasi
    karekok lys denemeleri
    su an aklimda bunlar var sizce ne kadara patlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginmuhendisi -- 15 Ekim 2014; 21:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın kaçında başlıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Survivor 2014 [Ana Konu]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    8 kasim cumarteai sabah 10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fuarın son günlerinde kitaplar daha ucuz oluyor. Ben 5 yıldır burada konaklama işi yapıyorum. Forumdan bana ulaşan arkadaşlara ücretsiz bilet sağlayabilirim. Konaklama ihtiyacı olanlara da Tüyap Günlük Kiralık Ev hizmetimi incelemesini öneriyorum. Fiyatlarımız oldukça uygun, dairelerimiz lüks rezidans daireleridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.