barış manço dan gülpembe ama beni en çok etkileyen selda bağcan dan beni unutma..
onur akın-GAYBANA GECELER
gecelerce yalnız kalmanın ne olduğunu bilenler,beni anlar.
RECEBIM - HEY GIDI HEY
SANA BİR ÇOK ŞARKI SÖYLEYEBİLİRİM..onurmete bitmesin...hacettepeliler diyebir grup cıkmadı henüz ama şarkıları demop olarak piyasada "gördün mü bak"....6.cadde git....keremcem kadife kelepçe...seferat 1.numara amamutlaka dinlemelisin "yastayım".....
Yar saçların lüle lüle, Yar benziyor beyaz güle. O gül, benim hayatımdır; Ölürüm de vermem ele.
benden bir hissiz yaratmayı nasıl basardınız benden bir ruhsuz yaratmayı nasıl basardınız benden sizden yaratmayı nasıl basardınız yasmak istemem artık aranızda
DOSTUM ŞU HACETTEPELİLERİN EN DAMAR PARÇASINI BANA MAİL ATABİLİRMİSİN?
Yar saçların lüle lüle, Yar benziyor beyaz güle. O gül, benim hayatımdır; Ölürüm de vermem ele.
Sabunu Koydum Leğene Vay Başıma Ne Gelene? Adlı ananonim şarkıyı her dinlediğimde göz yaşlarımı tutuamam
hacettepeliler bomba gibi geceler uykusuz geçer oldu omrumde anılarda bırer bırer batırır hancerı kalbıme kaderımde bu da mı wardı sevdıgımı baskalarıyla goreceksem eger goreceksen eger kor olsun bu gozeler gormeyeyım bı daha