eskiden trt1 de bi film çıkmıştı ama tam hatırlamıom adını 2. dünya sawaşı ryanı kurtarıınmıydı neydi öle bişey hatırladığım kadaryla 4 kardeşti 3 ölmüş o kalmıştı onu kurtarmaya gidiolardı sonra bi sawaş çıkmıştı ben o filmde ağlamıştım bu filmin adı neydi bilen warmı dvd sini almam lazım kkonuyu görünce hatırladım almanya we abd 2. dünya sawaşı
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_DH
yok
ama film var
"Er Ryan'ı Kurtarmak"
ingilizceside "saving private ryan" gibi bişi olması lazım
Deicide - Satan Spawn Cradle of Filth - Satanic Mantra
Satanist falan deilimde şarkılar manyak
James Blunt - You are beautiful James Blunt - Goodbye my lover
sezen aksu-seviyorum kahretsin onur akın-ne olur bir sabah
eeet o er ryanı kurtarmak 2 3 sene oldu gidip dvd sini alcam saol
quote:
Orjinalden alıntı: silver_clapenteus
quote:
Orjinalden alıntı: küçük JoeY
eskiden trt1 de bi film çıkmıştı ama tam hatırlamıom adını 2. dünya sawaşı ryanı kurtarıınmıydı neydi öle bişey hatırladığım kadaryla 4 kardeşti 3 ölmüş o kalmıştı onu kurtarmaya gidiolardı sonra bi sawaş çıkmıştı ben o filmde ağlamıştım bu filmin adı neydi bilen warmı dvd sini almam lazım kkonuyu görünce hatırladım almanya we abd 2. dünya sawaşı
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_DH
yok
ama film var
"Er Ryan'ı Kurtarmak"
ingilizceside "saving private ryan" gibi bişi olması lazım
Jon Bonjovi-I will be there for you fakat A lot Like Loveda Ashton Kutcher Amanda Peet için söylerken daha bir anlamlıydı...
Sagopa Kajmer ' in Bütün ParçaLarı
Three days grace - Pain << Dinlerken zıplamak kafa sallamak istersin tüylerin kalkar havaya :D, Mates of state - California güzel melodisi var iyidir yani
Guns N' Roses - Estranged Guns N' Roses - Don't Cry Guns N' Roses - November Rain Guns N' Roses - Patience Velvet Revolver - You Got No Right Velvet Revolver - Fall To Pieces
audioslave-be yourself opeth-to bid you farewell him-gone with the sin
Ozzy Osbourne - Mr.Crowley
Pink-Please Don't Leave Me
Mozartdan requiem,21,25,ve 40.senfoniler
Fatih Kısaparmak - Üzüm Karası
daha önce yazmış olabilirim , göz atmadım önceki sayfalara , tekrar yazayım.
Fade to Black Teoman - Kupa Kızı Sinek Valesi Orion To Live İs To Die Fear of the Dark (Live)
aşık olduğum vakit her türlü parça tüğlerimi diken diken ediyor
Bu aralar Düş Sokağı Sakinleri, Murat Yılmazyıldırım, Murat Çelik beni bitiriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme