In flames-Come Clarity Dark Tranquility-The Mundane and The Magic Death-Voice of The Soul Şebnem Ferah-Ben Şarkımı Söylerken Metallica-Nothing Else Matters
quote:
Orjinalden alıntı: johnowar
my immortal...
Radiohead:Knives Out
söylendi mi bilmiyorum ama ;
kelly clarkson-because of you
dinlemelisiniz:)
lost Locke'd Out Again
güzelmiş dostum şimdi indirdimhatun içini döküyor maşh..
quote:
Orjinalden alıntı: Saralondé
söylendi mi bilmiyorum ama ;
kelly clarkson-because of you
dinlemelisiniz:)
Apocalyptica - Faraway ne zaman dinlesem gözlerim doluyo
spice girls- viva forever
Green Day- Wake Me Up When September Ends çok güzel bea metallica some kind of monster amy lee Im broken güzel 30 secobd to mars the kill bu böle uzar gider
Barış Manço:
Kayaların Oğlu - 2023 Can Bedenden Çıkmayınca Benden Öte Benden Ziyade Gül Bebeğim Ahmet Bey'in Ceketi Ne Ola Yar Ola Yeni Bir Gün Doğdu Merhaba - Elveda Ölüm
Harmandalı
ooo yaz yaz bitmez de ben farklı dillerden yazayım birer tane:D
-idil üner -güneşim (temmuzda filminin soundtrack idir.) -cat stevens- my lady darbanville (sanırım ölen sevgili için yazılmış bi şarkı, yanlış olabilir) -goran bregoviç- ederlezi (hıdırellez adıyla sezen aksu da söylemiştir, boşnakça bi ağıttır.) -Pantelis Thalassinos - Anathema Se (yunanca, çok güzel bi şarkı. bu adamın tüm şarkıları tüyleri diken diken eder zaten..)
bi kaç tane de ispanyolca şarkı vardı da adlarını hatırlayamadım.
clint mansell-requiem for a dream
dream theater- pull me under anathema-one last goodbye
kazım koyuncu gidiyorum
Green Day - Time Of Your Life Zardanadam - Kaçacağım Zardanadam - Sen
Eminem - When I'm Gone
(erıc clapton_wonderfull) tonıght bu on numara bence he bideeee (george mıchael_careless whisper) bu tanıdık gelebilir ama güzel yane bu arada herkese merhaba ben yeniyim
Kazım Koyuncu-Gidiyorum Caline Dion-My Heart Will Go On Emilia-Big Big World Volkan Konak-Dido
silahsız kuvvet-benim inim hiphop eminem-till i collapse xzibit-lax ludacris-act a fool bravehearth film muzii mehter marşı... şimdilik aklıma gelenler bunlar