Şimdi Ara

tv alıcam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende bir 3d li bir tv almak istiyorum bürçe 2000 tl üzerine çıkamam bu modelleri çok övdüler bu modeller arasında gidip geliyorum yoğun olarak fim ve playstatıon 3 oynayacağım araştırma yaptığım ürünler şunlar Lg----- 42LM620S ----

SAMSUNG 40ES7000 3D LED TV listeme başka hangi modelleri almam gerekiyor teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 8 Ağustos 2012; 6:57:02 >

• ES7000 serisinin muadili 620S değil 660S ve üst serileridir ... LG mat görüntü paneline sahip iken Samsung daha parlak bir panele sahiptir . Eğer bu modeller arasında gidip gelirseniz kendiniz görüp o şekilde tercih yapmanızı öneririm .
  • toshiba 42 sl 738g kulanıyordum panel arızası nedeniyle servisine vermiştik servisi değişim verdi panelindeki arıza büyükmüş sanırım şimdi bende araştırma yapıyorum 200hz 3d led tv bakıyorum 102 veya 107 ekran bütçem 2000 tl bu yukarda geçen ürünleri formdaki arkadaşların beğenisi üzerine seçmiştim bu iki ürünü alan çok arkadaşımız var formda ona istinaden bu modelleri seçtim araştırmaya devam ediyorum
  • hangisi benim için daha iyi olur samsungmu lg mi ben es 7000 i beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.