Şimdi Ara

TV ALINMIŞTIR/32 İNÇ MUTFAK VEYA 2.ODA DA KULLANMAK İÇİN TV ARIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutfakta veya diğer odada 2.tv olarak kullanacağım 32 inç tv arıyorum.

Kayseri içi veya Kayseri teslimi olursa alışveriş daha kolay olur.

Makul fiyata satmak isteyenler pm atabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Nisan 2017; 6:43:5 >

• Düşünürseniz 24 inç Vestel seg 3-4 aylık kutusuz kendinden uydulu hd usb ve monitör girişleri var. Fiyat 525 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet2788

Düşünürseniz 24 inç Vestel seg 3-4 aylık kutusuz kendinden uydulu hd usb ve monitör girişleri var. Fiyat 525 tl.

Teşekkürler.Hem fiyatınız yüksek hemde Vestel seg marka düşünmüyorum.
  • Şöyle fiyatlar varken 2. Elle uğraşmayın bence..

http://www.hepsiburada.com/awox-2271-22-56-ekran-full-hd-led-ekran-p-EVAWOX2272?magaza=Toptancı Mağazam

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Şöyle fiyatlar varken 2. Elle uğraşmayın bence..

http://www.hepsiburada.com/awox-2271-22-56-ekran-full-hd-led-ekran-p-EVAWOX2272?magaza=Toptancı Mağazam

Onlara bende baktım.Forumda bir arkadaş sunny marka sanırım sıfır tv si arıza nedeni ile 2 kez değişime gitmiş ve satış ilanı vermişti.
    Bir kaç tv tamircisi arkadaşda awox,sunny,axen gibi markalardan uzak dur bir süre sonra arıza veriyor dediği için almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Şubat 2017; 8:17:18 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar TV degil monitör. LED Ekran diye geçerler. TV olarak pek bir performans alamazsın yani.

Ben de 32'' bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam bunlar TV degil monitör. LED Ekran diye geçerler. TV olarak pek bir performans alamazsın yani.

Ben de 32'' bakıyorum.

Awox vs gibimarkalardan uzak durmaya çalışıyorum.
  • quote:

Ben de 32'' bakıyorum.

Hd uydu ile tv oluyor. Bu fiyatlara 4k tv zaten olmaz :) mutfak vs için ideal..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Ben de 32'' bakıyorum.

Hd uydu ile tv oluyor. Bu fiyatlara 4k tv zaten olmaz :) mutfak vs için ideal..

Viewsonic VA2465SMH 23.6" 5ms (Analog+HDMI) Full HD VA Led Monitörü sıfır aldım.Pazartesi elime geçer.Bakalım mutfakta tv olarak nasıl olacak?
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Tecrübeni paylaşırsan sevinirim. Görüntü akıcılığı, renkler, vs. Beklentileri karşılıyorsa ben de haftaya almayı düşünüyorum.
  • quote:

Tecrübeni paylaşırsan sevinirim. Görüntü akıcılığı, renkler, vs. Beklentileri karşılıyorsa ben de haftaya almayı düşünüyorum.

Notebooğu ve uydu alıcısını zaman zaman film izlemek için 42 inç 4307/k led phlips tv var ona takdığımda bu kadar uğraştırmıyor.

Monitörü monitör ihtiyacı için tv ti de tv ihtiyacı için kullanmak daha mantıklı geliyor.

Monitörü satıp 32 inç tv alacağım.
  • 24 inç monitörü sattım.32 inç tv arıyorum.
  • Tv alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.