Şimdi Ara

TV ARARKEN ÖMRÜM BİTECEK!!! YOK MU İYİ BİR TV?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir ay sonra evlenecem. yorumları okuya okuya beynim sulandı. SAMSUNG smart özellikleri iyi olsa da hem görüntüsü doğal değil hem pahalı hemde çok model varmış. PHİLİPS te yazılım sorunu varmış. SHARP en iyisi ama genelde büyük ekranları iyiymiş. LG de banding sorunu varmış galiba. PANASONIC Türkiye'den çıkacakmış. SONY'in eski modelleri daha iyiymiş. vs vs. Neyse aşağıda bir kaç model yazdım.bunlardan birisini almayı düşünüyorum. acaba hangisini tavsiye edersiniz. artık birini alıp bu dertten kurtulmayı istiyorum.

LG42LB730V

TOSHİBA 40TL968DG yada 40TL933G

PANASONIC TX-L42ETW60

SONY KDL-42W815B

• Sony,Samsung veya Lg den şaşma modelleri önemli değil 1.500 tl civarı olanların çoğu iyi.ben 82 ekran Samsung aldım sesi ve görüntüsü çok iyi.daha da iyisi dersen Loewe markasına bakmanı öneririm fiyatları yüksektir ama 6.000 liradan 120.000 liraya kadar çıkar arkadaşım almış film seyretmiştik,sanki filmde oynayan bendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

Sony,Samsung veya Lg den şaşma modelleri önemli değil 1.500 tl civarı olanların çoğu iyi.ben 82 ekran Samsung aldım sesi ve görüntüsü çok iyi.daha da iyisi dersen Loewe markasına bakmanı öneririm fiyatları yüksektir ama 6.000 liradan 120.000 liraya kadar çıkar arkadaşım almış film seyretmiştik,sanki filmde oynayan bendim
    bu siteden Samsung lara bakabilirsinhttp://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/

• Bu tv işinden ben de kafayı yiycem ama çıkardığım sonuç şu an piyasadaki tvlerin aman aman birbirinden farkı olmadığı.

Şuna ne dersin:http://www.hepsiburada.com/liste/sony-kdl-40w605b-40-200-hz-uydu-alicili-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsonykdl40w605b&categoryId=163192&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.tv&gclid=CMi25MC8tr8CFYnItAodNHgArw

Bir de vestellerin görmeni tavsiye ederim.

• preator35 kullanıcısına yanıt
    Bence Yazdıklarından Sonyi al
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Bence Yazdıklarından Sonyi al
    Ne alırsanız alın en çok 6 ay sonra demode oluyor...fazla ayrıntılı özelliklerine çok çok paralar ödemeyin..çünkü kullanılmıyor....3 D olsun, 4 D olsun SMART olsun ....Olsunların sonu gelmiyor....Artık evinde bilgisayar olmayan insanlar çok az...Kim senede kaç defa tv dan internete girecek .. HD olsun ve tarama hızı 100 Hz olsun..Servisi parçası bulunsun...Garantisi 3 yıl olsun.....Bunları arayın...Kollama kazık yemeyin....5.000 - 6.000 lira kolay kazanılmıyor... 39 ve 40 inç televizyon ev ve salonlar için ideal ölçü...Büyük ekranı kadınlar evde toz silerken çiziyorlar...Başa çıkamıyorsunuz.... Karar sizin...1000 - 1500- 1800 Lira sınır olsun....Daha fazlası gereksiz..Çoluk çocuğun rızkını bir televizyona yatırmayın yazık...Her gün bir model çıkıyor.....Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Ne alırsanız alın en çok 6 ay sonra demode oluyor...fazla ayrıntılı özelliklerine çok çok paralar ödemeyin..çünkü kullanılmıyor....3 D olsun, 4 D olsun SMART olsun ....Olsunların sonu gelmiyor....Artık evinde bilgisayar olmayan insanlar çok az...Kim senede kaç defa tv dan internete girecek .. HD olsun ve tarama hızı 100 Hz olsun..Servisi parçası bulunsun...Garantisi 3 yıl olsun.....Bunları arayın...Kollama kazık yemeyin....5.000 - 6.000 lira kolay kazanılmıyor... 39 ve 40 inç televizyon ev ve salonlar için ideal ölçü...Büyük ekranı kadınlar evde toz silerken çiziyorlar...Başa çıkamıyorsunuz.... Karar sizin...1000 - 1500- 1800 Lira sınır olsun....Daha fazlası gereksiz..Çoluk çocuğun rızkını bir televizyona yatırmayın yazık...Her gün bir model çıkıyor.....Kolay gelsin..

kesinlikle haklısın hocam. ben de bu düşüncedeyim. bakıyorum böyle 3D smart özellikleri olmayan ama sadece görüntüsü iyi olan bir tv ama fiyatları 1500 TL civarı
    Sonra diyorum üzerine az daha koyup 2000 TL civarı 3D smart alırım. Bir de evleneceğiz ya. Şimdi hanım sorar bunun 3Dsi var mı bilmem neyi var mı.
    Ama sorsan ne olduğunu bilmez aslında.
    Ama yine de bana bu şekilde önerebileceğin bir tv varsa görüntü kalitesi iyi ama ekstra özellikleri olmayan uygun fiyatlı kaliteli bir tv hemen almak isterim.

• quote:

Bu tv işinden ben de kafayı yiycem ama çıkardığım sonuç şu an piyasadaki tvlerin aman aman birbirinden farkı olmadığı.

Şuna ne dersin:http://www.hepsiburada.com/liste/sony-kdl-40w605b-40-200-hz-uydu-alicili-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsonykdl40w605b&categoryId=163192&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.tv&gclid=CMi25MC8tr8CFYnItAodNHgArw

Bir de vestellerin görmeni tavsiye ederim.

hocam vestelden ne tavsiye edersin? öyle özellikli olmasına gerek yok. görüntüsü iyi olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

Sony,Samsung veya Lg den şaşma modelleri önemli değil 1.500 tl civarı olanların çoğu iyi.ben 82 ekran Samsung aldım sesi ve görüntüsü çok iyi.daha da iyisi dersen Loewe markasına bakmanı öneririm fiyatları yüksektir ama 6.000 liradan 120.000 liraya kadar çıkar arkadaşım almış film seyretmiştik,sanki filmde oynayan bendim

hocam samsung düşünmüyorum. dediğin gibi loewe iyidir ama fiyatlar uçuk.
    Vestel 50pf7175 modelini öneririm. hızlıalda 1500'e geliyor. ben aldım memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsedon

Vestel 50pf7175 modelini öneririm. hızlıalda 1500'e geliyor. ben aldım memnunum
    hepsiburada kapalı devrede 1699 Tl

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-50pf7175-50-400hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves50pf7175&categoryId=163192&SKU=EVVES50PF7175

• quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

hepsiburada kapalı devrede 1699 Tl

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-50pf7175-50-400hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves50pf7175&categoryId=163192&SKU=EVVES50PF7175

Alıntıları Göster
    çok sağolun bi vestel bayine gidip görütnüsü iyiyse en uygun yerden alayım bitane.
    çok fazla düşünmeye de gerek yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: preator35

çok sağolun bi vestel bayine gidip görütnüsü iyiyse en uygun yerden alayım bitane.
    çok fazla düşünmeye de gerek yok artık
    bence sony al ben 1 hafta önce philips 7008k aldım resetlenme sorununu ile uğraşıyorum ha yine olsa yine alırım fakat benim de 6 ay araştırmama göre sony iyi.
  • quote:

Taşkafa kardeşim aynen yazdıklarına katılıyorum. Ben tvlerden hiç anlamıyorum ama almışken iyi bişey alalım paramız boşa gitmesin senin önerdiğini bi tv varmı bu söledigin fiyatlara

Modelleri aklımda kalmadı ama geelde iyidir. Vestel mağazalarına gidin kendiniz göreceksiniz zaten görüntüsünü karşılaştırırsınız.

Güzel.Fiyatı da çok uygun.
  • quote:

Güzel.Fiyatı da çok uygun.
    Benim şu an beğendiğim 3 aday var..Kesin 40 inç yada 39 inç olacak daha büyük ekran benim için evde sehpasıyla birlikte düşünürsek fazladan lüzumsuz yer işgali..Fazla fiyat ve kullanımda daha çok elektrik parası demek.. Bu 3 aday en az elektrik tüketen ve kaliteli gördüğüm modeller..Biri SONY KDL 40 W 6058 Diğeri VESTEL 40 PF 7070 Diğeri onun kardeşi...TELEFUNKEN 40 XT 7000 Hepsi Burada Com da inceleyiniz... Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Temmuz 2014; 4:19:27 >

• quote:

LG 32LM660S var.
    Hiç de demode değil. 2 seneyi geçti televizyon ilk aldığımız kadar memnunuz televizyondan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.