Bence 3D'den vazgeçmeyin. Bana sorarsanız LG'yi tercih edin. 3D'de pasif gözlük, WebOS çok iyi. Görüntü istediğiniz gibi doğal. SD yayın çok iyi.(Samsung kullananlar SD'de 3 metreden sonra pek anlaşılmıyor diyor ve SD yayın kalitesine de iyi diyor. Ben SD-HD ayıramıyorum bazen. ) Banding'e de takılmayın. Kronik bir şey değil.
Mutlucan96
kullanıcısına yanıt
3D hem gereksiz hem de tvdeki keskinliği bozuyor. Bende de 3d var bir kere izledim o kadar. Kim izliyor ki 3d yi. Bence ucuz bir tv iyi bir receiver daha mantıklı. Ya da çok kaliteli bir tv alacaksın ki onlar hem büyük ebatlı hem de pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
arasira
kullanıcısına yanıt
Tabii tercih meselesi. Ama kim izliyor ki demeyin ya :) 3D neden kesinliği düşürsün ki?
Arkadaşlar yukarıda marka olarak yazdığım televizyonların tamamı HD ..Elektrik tüketimi düşük, Tarama hızı yüksek , HEPSİNİN HD UYDU ALICISI İÇİNDE ..ayrıca ilave bir receiver alma derdi yok...Sokart kablo derdi yok...Karar sizin...Para kolay kazanılmıyor...Ayrıntılı araştırınız....Saygılarımla..
Dostum arıyorum diyorsun önce ne istediğini söylesen veya ondan da önce şu kadar bütçem ver en fazla bu kadar ödeyebilirim desem daha iyi yardım bulabilirsiniz. Yoksa her çeşit düzeyde, fiyat aralığında farklı farklı özelliklerde tv var.
3D olmasa da olur ama görüntü kalitesinin iyi olmasını istiyorum. Vestel almaya karar vermiştim. Vestel bayine gittim. Ama görüntü kalitesi beni tatmin etmedi. bu nedenle muhtemelen yazdıklarımdan biri alacam muhtemelen.
quote:
Orijinalden alıntı: preator35
3D olmasa da olur ama görüntü kalitesinin iyi olmasını istiyorum. Vestel almaya karar vermiştim. Vestel bayine gittim. Ama görüntü kalitesi beni tatmin etmedi. bu nedenle muhtemelen yazdıklarımdan biri alacam muhtemelen.
Ben başka yerdeki konuda bunu bahsetmiştim. Bayilerde görüntüler hiç mi hiç güzel olmuyor. Özellikle tv yayınlarında. Bu lg de de samsung tada vestelde de aynı. Geçenlerde teknosada çalışanlar sharp ta dünya kupası izliyordu görüntü bana göre beş para etmezdi beyenmedim ama sharp kötü mü evet diyemem. Mesele gelen yayınla alakalı. Ben bir vestel bayisine gitmiştim. Ekranda görüntüler var dedim ki kendi kendime bumu güzel tv. görüntü beş para etmez. piksel piksel görüntü. Başka bir bayide national vestel belgeselinden kesit vardı. usb den onu açtı adam. Baktım gayet güzel ve net. Hoşuma gitti. Bende aldım ve orada izlediğimden daha net güzel bir görüntü alıyorum. Vestel kullanan ve araştıran birisi olarak dediğim şuydu zaten. Vestel alacaksan 9060 yada 9090 alacaksın. Diğerlerine kefil olamam. Ben 9060 kullanıyorum. Övmek için demiyorum ama belgesel kanallarında filan hakikaten çok güzel. Ayrıca kendi uydusunda da görüntü gayet güzel ve başarılı. Alalı uzun zaman olmadı. Bozulur falan filan ona bişey demem. Ama aldığıma pişman olmadım. Lg alacaksan 730 filan almalısın. Lg 640-670 filan alınır ama bence vestel bu tvlerden aşağı kalırı yok diye düşünüyorum. Söylediklerim sadece görüntü netliği ve kalitesi olarak. Diğer özelliklerini bilemem. Daha smartını kullanmadım. Ben tv yi izlemek için aldım. Şu an tavsiye ediyorum. Pişman olmazsın. Ama ne alırsan al sonunda bu kadar uğraşmışım boşunaymış aldığım tv gayet güzel diyeceksin. Çok kafanı yorma. Parana göre git bi tane al. Kafanı rahatlat.
Benim sana tavsiyem sunny axen 32 İNÇ - 82 CM - Led Tv : Fiyat 499 TL - bende bundan alıcam çok iyi bence
bir tavsiyede ben veriyim. Samsung 40H6470 3D 40'' LED FULL HD tv . Bende yeni aldım.1799 TL ye.2 Gözlük hediye ve yanında akıllı kumandası hediye.400 HZ,ses ile kontrol ,uydu alıcısı vs. bir tv de olabilecek nerdeyse tüm özellikler var.Bir bakın derim.
ben lg 730v aldım cihaz güzel ama maçlarda vertical banding var sorun olmaz dersen kesinlikle al şuan samsung h7000 kullanıyorum cihazdan genel olarak memnunum ama mükemmel tv diye bir şey yok o yüzden çok kasmayın bence sizi tatmin edebilecek en ucuz tvyi alın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme