Şimdi Ara

TV ASKI APARATI TEHLIKESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
13.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajı okuyorum, son derece nazik ve güzel bir üslupla soru sorulmuş. İnsanlar artık donanımhaber'de konu açıp soru sormaya çekinecekler böyle cevaplar alacakları için. Konunun bu hale gelmesi çok üzücü gerçekten. İnşallah konu ilk mesaja odaklanır bu noktadan sonra.

Ben sorunuza yanıt veren ilk kişi olayım. Döner kollu askı aparatlarını hiç tavsiye etmem. Kollu sistem sabit askı aparatlarına göre bağlantı noktalarına misliyle fazla kuvvet uygular. Duvarın buna mukavemeti mutlaka işin ehli kişiler tarafından onaylanmalı. TV'yi satın aldığınız firmanın servisin elemanları bu konuda en yetkili kişilerdir. Aparata para verdikten sonra servis bu duvar bunu kaldırmaz diyebilir, bunu göz önünde bulundurun. Duvarın bunu kaldırıp kaldıramayacağını söyleyebilmeleri için de mutlaka duvarı delip dübeli monte etmeleri gerek.

2 hafta önce benim evde TV montajı yapıldı. Sony servisi elemanları oynar kollu duvar askı aparatları için aşağı yukarı bu minvalde şeyler söylediler.

Benim tavsiyem çok zorunlu değilse sabit bir askı aparatı almak en iyisi. Ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla TV'niz kavisli ekran. Bu model bir TV'nin duvara montajı da estetik açıdan pek hoş olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 20 Mayıs 2019; 14:20:8 >

• buyukbang kullanıcısına yanıt
    Kıymetli üyemiz başta üslubunuz ve akabinde konu ile alakalı verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim. Zira değindiğiniz noktalar gerçekten önemli ve benim bilgimin olmadığı hususlar. Bu başlığı açarken üyelerimizden beklediğim ilk mesajda da belirttiğim gibi sizin gibi kullanıcı görüşleri idi. Nitekim çok da faydalı oldu yorumunuz. Fark etmişsinizdir ki resimde görünen bir çit var tv önünde. Ne yapsak oğlumuzu o bölgeden alamadığımız için yaptirtmistik onu. Ancak zaman geçtikçe çocuk üzerinden asabilecek erginlige geldi. Yoksa ben de kavisli olmasından dolayı duvara monte etme taraftarı değildim.
    Yapılan diğer seviyesiz yorumlara gelirsek sizinle aynı hissiyatı paylaşıyorum. Bu forum insanların bir birinden fikir almasına yaramayacak ise başka ne için kullanılabilir ki?!
    Her ne kadar 6 ay gibi bir muhletim olsa da muhtemelen bu hafta içerisinde olay resmiyete dökülecek. Güzel ülkemizin insanlarına yakıştıramıyorum böyle düşük seviye muhabbetleri. Tekrardan teşekkür ederim fikriniz için, muhakkak dikkate alacağım. İyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: pkm

Kıymetli üyemiz başta üslubunuz ve akabinde konu ile alakalı verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim. Zira değindiğiniz noktalar gerçekten önemli ve benim bilgimin olmadığı hususlar. Bu başlığı açarken üyelerimizden beklediğim ilk mesajda da belirttiğim gibi sizin gibi kullanıcı görüşleri idi. Nitekim çok da faydalı oldu yorumunuz. Fark etmişsinizdir ki resimde görünen bir çit var tv önünde. Ne yapsak oğlumuzu o bölgeden alamadığımız için yaptirtmistik onu. Ancak zaman geçtikçe çocuk üzerinden asabilecek erginlige geldi. Yoksa ben de kavisli olmasından dolayı duvara monte etme taraftarı değildim.
    Yapılan diğer seviyesiz yorumlara gelirsek sizinle aynı hissiyatı paylaşıyorum. Bu forum insanların bir birinden fikir almasına yaramayacak ise başka ne için kullanılabilir ki?!
    Her ne kadar 6 ay gibi bir muhletim olsa da muhtemelen bu hafta içerisinde olay resmiyete dökülecek. Güzel ülkemizin insanlarına yakıştıramıyorum böyle düşük seviye muhabbetleri. Tekrardan teşekkür ederim fikriniz için, muhakkak dikkate alacağım. İyi günler dilerim...
    Rica ederim. Umarım faydalı olmuştur. Forum dayanışma ve paylaşım içindir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.