Şimdi Ara

TV ASKI APARATI TEHLIKESI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
13.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güzel bir yorum daha. Teşekkür ederim. Tv 20kg bahsettiğiniz hususta da düşünüyorum. Tehlikeli olur mu diye
  • purple kullanıcısına yanıt
    O saint Ralph kişisinin banlanmasi gerektiğini düşünüyorum. Yönetime attığım mesajda gerekçesini yazdım.
  • Rönesans tablosu gibi konu
  • Merhabalar evim çok küçük olduğu için bende hareketli tv askı aparatı kullanmak zorunda kaldım. Alırken hareketli askı aparatları hakkında pek konu yok, o yüzden biraz zorlandım. Kullanım açısından avantajlı istediğim her yöne çevirip mutfakla salon bitişik olduğundan her yerden izleyebiliyorum. Yer açısından ise evi küçük olanlar için mükemmel bir eşya bence. Tv ağırlığı 14.5 kg askı aparatıda 4-5 kilo gelir en azından. O yüzden 20 kg ağırlığı kaldıracak en önemli şey ise duvar. Servis ilk geldiğinde hareketli aparat için 100TL talep etti(LG) bende kurdurdum hatta eleman kurarken duvarın çok sağlam olduğunu söyleyip bütün vidaları takmadı bile. İykide takmamış, ben daha sonra yer değiştirip baska yere taktım aparatı. Duvar sağlam olmasa bile tüm vidaları sağlam dübellerle beraber takınca hiç bir problem olacağını sanmıyorum.

TV ASKI APARATI TEHLIKESI

• Mazenidd kullanıcısına yanıt
    Degerli fikirleriniz icin cok teşekkür ederim. Duvar meselesi sandığımdan daha muhim bir konuymuş. Ayrıca paylaştığınız resimler gerçekten doğru noktaları gösterir nitelikte, benim tv 20-21 kg. Bir diger kullanıcımız tek kollu ve oynar kaidelerin sıkıntı çıkarabileceğini yazmıştı. Ki bana da mantıklı geldi ama sizin sisteminiz gayet başarılı duruyor. Gule gule kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkm -- 25 Mayıs 2019; 0:59:42 >
  • arkadaşlar güzel anlatmış.

bende şoyle bi çözüm buldum 3 sefer duvara monte ettim 3ündede 1 hafta içerisinde koptu geldi dübeller.hepsiburadada agır yük dübeli var onu satın alıyorsunuz. birde kimyasal dübel yapıştırıcısı var ems marka siyah tüpde. açtıgınız delikleri güzelce ve bolca ems marka kimyasal dübel yapıştırıcı ile dolduruyorsunuz bol olsun aksın sonra dübellere keten veya kalın yara bezi delikli bişeyde olabilir sarıyorsunuz sonra dübeli deliklere yerleştiriyorsunuz ve 3 saat bekleyin dübel taş gibi oluyo. ikinci aşama kimyasal dübelin ucundaki çubugu ince çubukla deiştirin ve dübelin içine gene kimyasalı basın ve askı aparatını monte edin ve tvyi takmadan 3 saat gene bekleyin .kuruma süresi sıcak havada 3 saat gibi. sonra tvyi takın hayırlı olsun. hatta ben deneme amaçlı üzerine 5ltlik 2 tane su bile koydum gene kopup gelmedi.kimyasal dübel yapıştırıcı kendi çözümüm .belki birine yarar diye yaziyim dedim. iyi fikirleri paylaşalım herkez yararlansın

• nafireis kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmemiştim, cok iyi bir fikir aslında. Cok teşekkür ederim montaj yapacağım zaman muhakkak anlattiginiz bu malzemeyi kullanacağım. Sağ olun, var olun...
  • Selamlar herkese. Genişliği 113cm olan 50 inç tv sipariş verdim. tv yi 90 derece sağa sola çevirebilmem için, tv yi duvardan 114/2= 57cm uzak tutan askı aparatı lazım. Önerisi olan varmı, çift kollu aparatlarda ölçü sapar mı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.