Şimdi Ara

TV BOX 300 - 400TL ARASI TAVSİYE KAFAM KARIŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ram: 2gb ve üzeri

Rom : 8gb ve üzeri

3DDR üstü

İşlemcisi : Amlogic S905 - Amlogic S905X2 4çekirdek

Kumandası Air Mouse destekleyen, Bluetooth desteği

Google chrome bağlandığım ulusal kanlar dizi ve filim siteleri izleme çözünürlüğü

1080 p üstü 60 fps üstü. Dijital filim platformlarını kastetmiyorum.

Türkçe dil desteği.

Eternet Portu olan düşük hızda yada kalitede internet e bağlana bilen, wifif si olan çift bant mümkünse.

HDMI- USB girişleri olan

4K ya gerek yok internet sitelerinde filim dizi izlerken çözünürlüğü canlı gerçekçi vs olsun yeterli.

Akıcı bir ara yüz .

BENİM AKLIMA BUNLAR GELDİ ÖZELİK OLARAK ATLADIĞIM VARSA EKLENE BİLİR BÜTÇE 300 TL VE ALTI.

Burda amaç hd smart olmayan tv yi smart yapmak arama motorunda filim dizi izlemek

işlemcisi ram rom çözünürlük görüntü kalitesi rengi bağlantılarda donma olmayan kasmayan takılmayan bütçeyi donmadan ama elimde patlayacak diye çok da kalitesiz ucuz olmayan xaomi mi box kadar pahalı olmayan üretim yerli yabancı fark etmez işimi görecek bi kutu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali ŞEKER81 -- 6 Ocak 2021; 20:13:27 >

• Bu fiyata doğru düzgün bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 6 Ocak 2021; 16:9:41 >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

350 de ola bilir:)

tv stick mı alsam bilemedim ki

Bilginiz e yardımınız için teşekkürler bütçeyi 400 e çıkarsan ne tavsiye edersiniz.

• 420-430 liraya hiremco nitro s2+ al keyfine bak.

s905x3 işlemci mali g31 gpu var.

• Ali ŞEKER81 A kullanıcısına yanıt

İndirim yakalarsanız mi box.

İndirim olmazsa mi stick alın.

Hiremco önceki ürünleri mecoll yaptırmıştı.

Şimdi tanımadığım bir firma güvenmiyorum ve 4K 60fps vp9 videolarda kare atlama yapıyor.

• Google dan film izlemeyi geçin. Yıl 2021. Her yerden reklam fırlamalar falan. Apk yüklersiniz. Stremio, seyirtürk, kodi vs vs. İnternet hızınız iyiyse Mi stick işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

İndirim yakalarsanız mi box.

İndirim olmazsa mi stick alın.

Hiremco önceki ürünleri mecoll yaptırmıştı.

Şimdi tanımadığım bir firma güvenmiyorum ve 4K 60fps vp9 videolarda kare atlama yapıyor.

4k 60 fps de kare atlama olmadı ama.Örnek bir video gönderirseniz cihazda test edeyim hiremco nitro s2+ da

• 4K 2160p 60fps vc9 opus videolarda takılıyor.
    Şu an cihaz yanımda değil. Test için 2 defa geldi gönderdim.
    Mi Box hiç sevmem 5 yıllık teknoloji diye ama hiremcodan yazılım olarak üstün.
    Birde üretim yerini zerre beğenmedim.

Arkadaşın acelesi yoksa mi box Y2 beklesin.
    Hiremco firmasının tek iyi ürünleri uydu iptv v8d ürünü.

Android box için daha çok uzun yol var önlerinde.

Bana kalsa Nvidia Shields. Gerisi yetinmek.

Android Box konusunu iki cümlede çok güzel özetlemişsiniz:

Bütçe problemi yoksa: Nvidia Shield

Bütçe problemi varsa: İndirim yakalarsanız Mi Box, indirim olmazsa Mi Stick.

Forumda "Android TV Box için tavsiye" başlığı altında yüzlerce sayfa boyunca bu konu tartışılıyor, RAM'ler işlemciler havada uçuşuyor. Halbuki şu an için olayın özü bu. Konuyu açan arkadaşın da kafasını karıştırmasına hiç gerek yok.

Dediğiniz gibi yapim internet hızı 50mps ama vodafone sağ olsun 40mps nin üzerine çıkmıyor özelikle akşamları. ben ulusal tv kanaları dizler filimler için güzel görüntü kalitesi olan donmayan birşey düşünüyorum ali Express gibi yurtdışında gelen ürün tarzı sayfalarda cihazlar daha uygun gördüm...!

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Teknolojiden pek anlamam, anladığı kadarıyla dediğiniz uygulamaları mi box a mı yükleyecem, pc yede yükleye bilir miyim pc de de iş görür mü.

Bütçe en fazla 350 acelem yok da kur farklarından dolayı her geçen gün fiyatlar artıyor.

• 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt

Bu tavsiye güzel bu cihaz ola bilir.

Bir yandan da 350 tl den fazlası da sanki beni aşar tavsiye etiğiniz cihaz güzel ama fiyat da gözüme çok geldi verilir mi o kadar para bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali ŞEKER81

Bir yandan da 350 tl den fazlası da sanki beni aşar tavsiye etiğiniz cihaz güzel ama fiyat da gözüme çok geldi verilir mi o kadar para bilemedim.

Vallaha hocam 2 yıllık garanti veriyorlar. Mi Stick-Mi box s falan almayacaksanız hiremco nitro s2+ bence o fiyat bandında alınacak 2 cihazdan biri.Diğeri Alpsmart As555 x3.

Bugün sipariş ettiğim notebook soğutucu stand geldi.Boxun altına konumlandırdım.Sıcaklık değerlerini gözlemlicem:)

Nitro s2+ da altta hava delikleri olduğu içi soğutucu görevini gören fanda tahminim cihazı 5-10 derece daha soğutacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 7 Ocak 2021; 17:36:54 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Stremio Türkçe dublaj dizi ve filim yok ezel bile İngilizce dublaj ve alt yazılı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali ŞEKER81

Stremio Türkçe dublaj dizi ve filim yok ezel bile İngilizce dublaj ve alt yazılı :)

Seyirtürk var kodi var, inat tv var. YouTube a mi box s film uygulamaları yazın bir çok sonuç çıkar.

As555 x3 nasıl donma kasma seste görüntüde durum nedir? çözünürlük işletim sistemi v.s?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.