Merhaba arkadaşlar, forumda Tv Box tarzı ürünleri arattım ancak sorunumun cevabını bulamadım. Size durumumdan bahsetmek istiyorum:
Elimde monitör olarak samsung t240 monitör mevcut ve bunu ps3 ile birlikte kullanıyorum. Görüntü olarak memnunum ancak odamda tv'nin eksikliğini hissetmeye başladım. HD modeli ise çok pahalı olduğu için onu alamamıştım. Odamda kablolu tv yayını sağlayan anten kablosu mevcut. Okuduğum kadarıyla tv box'lar ile monitörümde tv izleme olanağım var. Size sorum kablolu tv ile bu donanımı kullanabilir miyim ve eğer kullanabilirsem bana önerebileceğiniz bir model var mı ? Okuduğum kadarıyla avermedia Tv Box w9 isimli bir ürün var, bu ürün beklentilerimi karşılar mı yoksa başka bir seçeneğe mi yönelmeliyim ?
Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: onurf
Merhaba arkadaşlar, forumda Tv Box tarzı ürünleri arattım ancak sorunumun cevabını bulamadım. Size durumumdan bahsetmek istiyorum:
Elimde monitör olarak samsung t240 monitör mevcut ve bunu ps3 ile birlikte kullanıyorum. Görüntü olarak memnunum ancak odamda tv'nin eksikliğini hissetmeye başladım. HD modeli ise çok pahalı olduğu için onu alamamıştım. Odamda kablolu tv yayını sağlayan anten kablosu mevcut. Okuduğum kadarıyla tv box'lar ile monitörümde tv izleme olanağım var. Size sorum kablolu tv ile bu donanımı kullanabilir miyim ve eğer kullanabilirsem bana önerebileceğiniz bir model var mı ? Okuduğum kadarıyla avermedia Tv Box w9 isimli bir ürün var, bu ürün beklentilerimi karşılar mı yoksa başka bir seçeneğe mi yönelmeliyim ?
Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Elindeki samsung monitoru PS3 e bagladığına göre RGB girişi tarzı bir giriş veya adaptor kullandığını düşünüyorum. Eğer odanda kablolu TV anten çıkışı var ise ik bu analog bir yayındır Avermedia TV box ürünlerini rahatlıkla kullanabilirsin.
Ancak W9 modeli widescreen monitorleri desteklemektedir ve 9 serisinin fiyatı biraz yüksektir. Eğer monitorun kare monitor ise TV box Live 7 almanı, eğer widescreen ise TV box W7 alamanı öneririm. W9 ile tek farkı PIP ( Picture in Picture ).
Monitörüm widescreen, ancak yanlarda karanlık yerlerin kalması bile çok fazla etkilemez beni amacım canım sıkıldığında bi yarım saat tv'e göz atabilmek zaten istesemde çok fazla izleyemiyorum. w9 ile w7'nin tek farkı pip özelliğiyse o özelliğe çok fazla ihtiyacım yok zaten.
Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim, bu bölüm fazla rating almıyorum galiba :)