Şimdi Ara

Tv Cikisi yok tv ye bilgisayari nasil baglarim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar asus Extreme N6600LE Silencer/TD/256M model tv karti aldim ve bilgisayarimi oyun oynarken yada filim seyrederken televizyana baglamak istiyorum. kartta tv cikisi yok ama ozeeliklerinde tv out oldugu soyleniyor
    asusun sitesinden baktimhttp://www.asus.com.tr/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=139&model=613&modelmenu=1
    yaninda gelen kitapcikda kayboldu.goruntu kalitesini iyi bir sekilde tv ye nasil aktarabilirim?
    yardimlarini icin simdiden tesekkurler.

• Saygıdeğer arkadasım

Sistemindeki tv kartı ile normal bir tv yada plazmaya görüntü aktarmında eğer tv kartının tv-out var ise yada vga kartının Tv-out var ise bu çıkışları kullanarak yapa bilirsin ancak

Kalitelib ir çözünürlük istiyorsan SAna önerim şu olur Bir adet Video Scan Converter Alaman Ve Vga Kartından Video Scan Convertra çıkış yapıp Video Scan Converterdan da TV yada Plazma Tv nin Av 1- Av2 -Av3 - S-/video - composit yani hangi girişi var ise girmen bu şekilde kaliteli bir görüntü elde edebilirsin SAna Tavsiyedebileceğim Avermedia Video Scan Converter olabilir Aver key550 pro

Ancak Bir ayrıntı daha varki sunu da göz ardı etme sakın Vga kartı üzerinden video Scan Converter Yada Direk Tv üzerinde çıkşı yaptığından Bilgisayarındaki Video Sinyalleri Tvde Görünmeyecektir Yani Bilgisarinda oynattığın bir film Tv-Out Kullanarak yada ekran kartının ikinci monütör çıkışını kulanarak Görüntülemen zor ancak Gerçekten kaliteli ve bu desteği veren Video Scan Converter ile mumkundur

Saygılarımla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 15 Nisan 2006; 17:33:43 >

• tesekkur ederim dostum. bahsettiginiz converterlerin fiyatlarina baktim oldukca pahali cihazlar.
    suan icin aklimda boyle bi masraf yoktu hic. extra olarak veridiginiz bilgiler icinde ayrica tesekkurler . ama ben mevcut tv kartimin tv out ozelligini nasil kullanabilirim. yukaridaki linkde resmini koydugum gibi goruceksiniz kartin tv-out u oldugu soyleniyor ama tv cikisi yok :)
  • şöyle bi ürün bulabilirsen belki aktarabilirsin
     Tv Cikisi yok tv ye bilgisayari nasil baglarim?

ben geçen gün denedim.s-video'dan 100hz'lik beko tv'ye bağladım pc'yi. masaüstünde görüntü çamur gibi yazılar bile zar zor okunuyor.ama film izlerken süper.cam gibiydi görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 15 Nisan 2006; 20:11:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.