Şimdi Ara

TV'DE ve İNTERNETTE Canlı Basketbol Yayınları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
1
Favori
82.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden nba league pass link leri olurdu,raptorsnatıon da verirdi ancak site çökmüş sanırım nba league pass linklerini veren başka bi site var mı???????
  • Playoff ta LP linki verilmedi, maçların hiçbiri nbalp dan yayınlanmadı..Sopcast in düşük kbps li yayınlarından izlenebiliyor ancak tadı yok yani..
  • http://mysite48.tk/

Maçları canlı izlemek için tavsiye derim.Maçların linkleri derli toplu şekilde sayfanın altında listelenmiş durumda.
  • bende nba.com dan maçların yayınlanma kanallarına baktım da dediğin doğru,nba league pass şu an için yayın yapmıyo o yüzden de linkler yok tabi!ama sopcast falan da çok dandik hiç zevk vermıyo!
  • Yarin gece zor olacak..
    Bir yandan NBA maci Boston-Atlanta diger yandan F4 maçlari..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

http://mysite48.tk/

Maçları canlı izlemek için tavsiye derim.Maçların linkleri derli toplu şekilde sayfanın altında listelenmiş durumda.

Site format değiştirmiş linkleri "streams" yazan yerlere koymuşlar karışıklık olmasın.
  • NOH-Spurs maçının son anlarını yukarıdaki adresten izledim sopcast değildi LP gibi kaliteli bir yayındı umarım devam eder.
  • Şimdi Boston -Atlanta maçı yarım saat sonramı başlayacak yoksa NBA tv de gösterildiği gibi yarın saat 20.00 damı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Şimdi Boston -Atlanta maçı yarım saat sonramı başlayacak yoksa NBA tv de gösterildiği gibi yarın saat 20.00 damı

Bugün 20:00 de başlıyormuş benimde haberim yoktu mutlaka izlerim bu maçı.
  • F4 maçi da var..Hafif çakisacak ama ne yapalim
  • The Mad;bu siteden maçı izlemek için ne yapıyoruz?Hawks-Celtics denen yere mi tıklıyoruz?birde sopcast gibi bi program mı lazım yoksa lp linki gibi mi izleniyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

The Mad;bu siteden maçı izlemek için ne yapıyoruz?Hawks-Celtics denen yere mi tıklıyoruz?birde sopcast gibi bi program mı lazım yoksa lp linki gibi mi izleniyor?

Evet dün gece o şekilde izledim görüntü harikaydı şu anda bişey gözükmüyor ama maç başlayınca koyabilirler.Olmazsa streams den sopcast e talim.
  • Boston Macını Izlemek ıstıyorum yok :( Burdan Olmazsa Baska Bı Sekılde Net Goruntu ıle nasıl ızleyebılırım yardımcı olun lutfen kacırmak ıstemıyorum macı.
  • sopcast linki sop://broker.sopcast.com:3912/50662

maç başladı daha kaliteli bir yayın bulursam eklerim.
  • sop://broker.sopcast.com:3912/50662 su sekılde yapıstırıyorum hıc bısey cıkmıyo :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: er10

sop://broker.sopcast.com:3912/50662 su sekılde yapıstırıyorum hıc bısey cıkmıyo :S

sopcast programı yüklü mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

sopcast linki sop://broker.sopcast.com:3912/50662

maç başladı daha kaliteli bir yayın bulursam eklerim.

siprudan da izlenebiliyor.
  • Hocam Beşiktaşlısın galibaFutbol maçlarına bakmıyorsun sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Hocam Beşiktaşlısın galibaFutbol maçlarına bakmıyorsun sanırım

Evet Beşiktaş sağolsun futbola küstürdü beni 5 senedir.
  • link çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.