önceden nba league pass link leri olurdu,raptorsnatıon da verirdi ancak site çökmüş sanırım nba league pass linklerini veren başka bi site var mı???????
Playoff ta LP linki verilmedi, maçların hiçbiri nbalp dan yayınlanmadı..Sopcast in düşük kbps li yayınlarından izlenebiliyor ancak tadı yok yani..
Maçları canlı izlemek için tavsiye derim.Maçların linkleri derli toplu şekilde sayfanın altında listelenmiş durumda.
bende nba.com dan maçların yayınlanma kanallarına baktım da dediğin doğru,nba league pass şu an için yayın yapmıyo o yüzden de linkler yok tabi!ama sopcast falan da çok dandik hiç zevk vermıyo!
Yarin gece zor olacak.. Bir yandan NBA maci Boston-Atlanta diger yandan F4 maçlari..
Maçları canlı izlemek için tavsiye derim.Maçların linkleri derli toplu şekilde sayfanın altında listelenmiş durumda.
Site format değiştirmiş linkleri "streams" yazan yerlere koymuşlar karışıklık olmasın.
NOH-Spurs maçının son anlarını yukarıdaki adresten izledim sopcast değildi LP gibi kaliteli bir yayındı umarım devam eder.
Şimdi Boston -Atlanta maçı yarım saat sonramı başlayacak yoksa NBA tv de gösterildiği gibi yarın saat 20.00 damı
quote:
Orjinalden alıntı: eyoruk
Şimdi Boston -Atlanta maçı yarım saat sonramı başlayacak yoksa NBA tv de gösterildiği gibi yarın saat 20.00 damı
Bugün 20:00 de başlıyormuş benimde haberim yoktu mutlaka izlerim bu maçı.
F4 maçi da var..Hafif çakisacak ama ne yapalim
The Mad;bu siteden maçı izlemek için ne yapıyoruz?Hawks-Celtics denen yere mi tıklıyoruz?birde sopcast gibi bi program mı lazım yoksa lp linki gibi mi izleniyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
The Mad;bu siteden maçı izlemek için ne yapıyoruz?Hawks-Celtics denen yere mi tıklıyoruz?birde sopcast gibi bi program mı lazım yoksa lp linki gibi mi izleniyor?
Evet dün gece o şekilde izledim görüntü harikaydı şu anda bişey gözükmüyor ama maç başlayınca koyabilirler.Olmazsa streams den sopcast e talim.
Boston Macını Izlemek ıstıyorum yok :( Burdan Olmazsa Baska Bı Sekılde Net Goruntu ıle nasıl ızleyebılırım yardımcı olun lutfen kacırmak ıstemıyorum macı.
sopcast linki sop://broker.sopcast.com:3912/50662
maç başladı daha kaliteli bir yayın bulursam eklerim.
sop://broker.sopcast.com:3912/50662 su sekılde yapıstırıyorum hıc bısey cıkmıyo :S
quote:
Orjinalden alıntı: er10
sop://broker.sopcast.com:3912/50662 su sekılde yapıstırıyorum hıc bısey cıkmıyo :S
sopcast programı yüklü mü?
quote:
Orjinalden alıntı: The_MAD
sopcast linki sop://broker.sopcast.com:3912/50662
maç başladı daha kaliteli bir yayın bulursam eklerim.