Şimdi Ara

TV'DE ve İNTERNETTE Canlı Basketbol Yayınları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
1
Favori
82.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçın tekrarı 20.30'da ntv'de kaçıranlar mutlak izlesin bence güzel maçtı
  • bu maçında tekrari varmış 20:00 BOSTON – LA LAKERS (T) ntv'de heyecandan aklım durdu 24 sayıdan 2 sayıya(galiba) indirdiğimiz bu maçı kaybettik ama olsun ezilmedik ve geri döndük umarım 3-2 yaparız

finaller super ya super
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyceymartin

bu maçında tekrari varmış 20:00 BOSTON – LA LAKERS (T) ntv'de heyecandan aklım durdu 24 sayıdan 2 sayıya(galiba) indirdiğimiz bu maçı kaybettik ama olsun ezilmedik ve geri döndük umarım 3-2 yaparız

finaller super ya super

Bir daha izlerim bu maçı.Bu seri 2-2 ye gelirse Boston'un yandığı an o andır bence.2-2 den sonrası gelir önemli olan 2 maç üst üste alıp özgüveni geri kazanmak.
  • OLAY OLAY OLAY!!!
    NBA TV 25 AĞUSTOS DAN İTİBAREN DİGİTURK 75. KANALDAN YAYINA BAŞLIYOR!!!

kaynak:uydutvhaber.net
  • Bugün Digiturk aldım. yaşasın NBATV keyfi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Niralda

Bugün Digiturk aldım. yaşasın NBATV keyfi.

hayırlı olsun Mesut ben de almayı düşünüyorum da, fiyatlandırma nasıl acaba.. bbl ve nbatv standart pakette mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

hayırlı olsun Mesut ben de almayı düşünüyorum da, fiyatlandırma nasıl acaba.. bbl ve nbatv standart pakette mi?

Teşekkürler Serhat.

Spor paketi aldım ben çünkü Premier Lig izlemek için en az spor paketi gerekiyormuş. Spor paketi ile NBATV ve BBL'yi de izleyebileceğiz..

Aylık 77 lira..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Teşekkürler Serhat.

Spor paketi aldım ben çünkü Premier Lig izlemek için en az spor paketi gerekiyormuş. Spor paketi ile NBATV ve BBL'yi de izleyebileceğiz..

Aylık 77 lira..

Ben "sinema" dayım üstüne neredeyse bi o kadar daha verip mi izlicem yani. Çok yanlış strateji DT'den. Mesela adam futboldan nefret ediyor ama basket maçlarını izlemek için futbol maçlarının da parasını ödemek zorunda...

Şahsen Nba tv ve Tbl'i küçük bi fark karşılığı izleme durumu olmazsa ben geç(e)meyeceğim. Nasılsa ileride kendileri döner size şu fiyattan verelim diye. Olmadı sadece playofflarda geçerim, lanet...

• höh be kardeşim ayda 77 ytl nedir yaw.. ligtv var dimi içinde bunun.. 7 sene önce öğrenci harçlığımla (bunu da her defasında yazıp ajitasyon yapıyorum farkındayım) nbatv izlemek için ayda 30 ytl verirdim.. hala onun kuyruk acısını yaşadığımdan digitürk'e çok mesafeliyim, halbuki ligtv-bbl-nbatv üçlüsüne sahip olabilecekken
  • evet ligtv de içinde

nba tv tanıtımları da dönmeye başladı.portland forması giyen biri vardı tanıtımda tam çıkaramadım

çok iyi oldu nbatv olayı
  • Sipru'da olacak mı acaba?
  • Vay anasını 77 lira mı?

Yakında Trt hariç bütün kanallar ücretli yayına geçerlerse şaşırmam. Herkes nasıl para kazansam derdinde.
  • Olası maç ne zaman konuları için

10 Eylül Çarşamba NTVSPOR
    • 17:00 TÜRKİYE-FRANSA (Canlı.EUROBASKET 2009 Maç Önü)
    • 17:45 TÜRKİYE-FRANSA (Canlı.EUROBASKET 2009)
    • 19:45 TÜRKİYE-FRANSA (Canlı. EUROBASKET 2009 Maç Sonu)
    • 21:00 TÜRKİYE – FRANSA (Tekrar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 9 Eylül 2008; 16:48:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go
    • 17:45 TÜRKİYE-FRANSA (Canlı.EUROBASKET 2009)
    • 19:45 TÜRKİYE-FRANSA (Canlı. EUROBASKET 2009 3. maç)

üstüste 2 maç mı yapacaz abi nası iş bu
  • Ben ntvspor.net'in yalancısıyım.
  • beyler maçı izlerken lakers şapkalı birini gorurseniz aha o benim. üstünde 11 Malone yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

beyler maçı izlerken lakers şapkalı birini gorurseniz aha o benim. üstünde 11 Malone yazıyor

o kadar yakın çekerlermi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

beyler maçı izlerken lakers şapkalı birini gorurseniz aha o benim. üstünde 11 Malone yazıyor

oo güzel oldu bunu söylemen.. ben de maça gitmeyi düşünüyorum.. ensene şaplak atan biri olursa aha o benim
  • sen de gömleğin cebine bi gül koyu ver
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.