Bildirim
tv den ses çıkmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Soruyu tanımlı soramadığın için pek bişi anlayamadım ama şöyle acıklıyım
1- Analog tv kartı mı kullanıyorsun ? eğer öyleyse analog tvkartının arkasındaki audio out tanses kartının line yada mic in girişine iki taraı jack kablo takıcaksın sonrada ses ayarlarından mic yada line artık nereye taktıysan onun sesiniacacaksın gelecek..
2- digital tv kartı kullanıyorsun markasını bilmemiz lazım misal avermedia 700 lerde menuden ses kartının tanıtman lazımdı oyle hatırlıyorum yani aslıldan ses kartını görüyo ama bir daha gösterip apply falan diyodun herhalde
3-pc yi tv yemi bağladın eğer oyle ise scart yada rgb tos giirişlerinden beyaz yada kırmızıya jack tan tosa kablo takman lazım
4- tv internetten izliyosan java yada flash guncellemelerini yapmalısın..
bunlardan daha detaylı bilgi için sorunu daha acık anlat derim ben -
arkadaşım saol, hiç aklıma gelmemişti evet jack kablosu. o kadar uğraştım sorunun bu olduğu nasıl aklıma gelmedi. teşekkür ederim yardımın için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X