Şimdi Ara

Tv'den telefona ses aktarımı mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android telefonu tv hoparlörü olarak kullanmak istiyorum bu mümkün mü?

Android telefon kullanıyorum. Lg webOS 3.5 tv den telefona kablosuz ses aktarımı yapmak istiyorum. Herhangi bir bluetooth kulaklık kullanacak olsam şarj illaki sorun olacak. Gece ev ahalisini rahatsız etmeden stereo ses ile tv deki sesi telefondan almanın bir yolunu arıyorum. Değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genix -- 19 Kasım 2017; 1:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam linkteki android uygulaması ile deneyebilirsiniz. Sesi internet aracılığı ile tvden telefona aktarıyormuş. Uygulamanın yapılış amacı aynen sizin sorununuz baz alınarak yapılmış. Yani geceleri ev ahalisini rahatsız etmemek veya kalablık bir ortam ise sorunsuz şekilde sesi telefondan alıp rahatça istediğini izlemek için yapılmış. Benim sizdeki gibi televizyonum olmadığı için deneme şansım olmadı. Umarım işinize yarar.

Birde netten kablosuz ses aktarımı cihazları şeklinde aratırsanız ( gittigidiyor - hepsiburada gibi sitelerde bi kaç farklı cihaz var ) ek aparatlarda işinize yarayabilir.
    play.google.com
    Tunity : Hear any muted TV - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunityapp.tunityapp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 8 Ekim 2017; 0:47:47 >

• Direk kulaklık ilede çözebilirsin bu durumu telefona yönlendirmedeki amaç nedir ?

Bendebu şekilde bir talebin ve uygulamanın olduğunu öğrenmiş oldum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Direk kulaklık ilede çözebilirsin bu durumu telefona yönlendirmedeki amaç nedir ?

Bendebu şekilde bir talebin ve uygulamanın olduğunu öğrenmiş oldum .

Başta söylemeyi unutmuşum hatırlattığın için teşekkür ederim. Kablolu kulaklık kullanırsa kabloyu gizlemek sorun olacak. Herhangi bir bluetooth kulaklık kullanacak olsam şarj illaki sorun olacak. Ben öyle bir ürün arıyorum ki şarj sorunu olmayacak tv den sesi alıp benim kulaklığıma verecek sesi. Hatta böyle bir Android program varsa 10 numara olur..

• Yukarı..

• genix G kullanıcısına yanıt
    İki mesaj önce önerdiğim uygulamayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

İki mesaj önce önerdiğim uygulamayı denediniz mi ?

Evet denedim teşekkür ederim. Ama sanırım istediğimiz şeyi bize verebilecek özellik bu apk da yok. Online tv yayınını sunuyor bize. Ben ise smart tv özelliklerini yani internet ya da tv veya taşınabilir bellek üzerindeki herhangibir video ya da sesi telefona aktarabilecek bir apk/cihaz arıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• Hocam aynı şeyi bende arıyorum siz bı çözüm bulabildinizmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih-

Hocam aynı şeyi bende arıyorum siz bı çözüm bulabildinizmi ?
    Rovtop 2 in 1 Kablosuz Stereo Bluetooth verici alıcı 4.2 Ses 3.5mm Adaptörü Için Smartphone PC TV Bluetooth Verici

TRY 23.36 | Rovtop 2 in 1 Kablosuz Stereo Bluetooth verici alıcı 4.2 Ses 3.5mm Adaptörü Için Smartphone PC TV Bluetooth Verici
    aliexpress.com
    US $4.39 |Rovtop 2 in 1 Wireless Stereo Bluetooth Transmitter Receiver 4.2 Audio 3.5mm Adapter For Smartphone PC TV Bluetooth Transmitter-in Wireless Adapter from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/c89cS5j6

Benzeri ürünler var ama denemedim.

• Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.