Şimdi Ara

Tv Ekran Koruyucu Cam / Tv Koruma Paneli / White Glass® / 89 TL den başlayan fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

Fiyat nedir?
    Merhaba hocam. Ekran boyutunuzu veya inç bilgisini öğrenebilir miyim?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: withcaner

Arkadaşlar biraz yapıcı davranın her şeye olumsuz eleştiride bulunmayın. Yaptığınız ithamlar hoş değil. Tüm sektörler için geçerli bu; Fiyatlar kaliteye göre belirleniyor. O yüzden piyasada ki en ucuz malın fotoğrafını atınca o mal en iyisi olmuyor biliyorsunuz. Olumsuz eleştiri yapacağınıza hayırlı olsun deyip geçmek zor değil. Küçülmezsiniz. Teşekkürler yinede.

Alıntıları Göster
    Beyfendi, size ithamım var mı mesajımda? Ne ürüne, ne satışınıza hiç bir lafım yok. Fiyatlarınızı belirtmeniz forum kuralları gereği, herkes uyacak. Fiyatlarınızı gözden geçirin diye tavsiyede bulundum.

Madem sizin ürünün ek özellikleri olduğunu söylüyorsunuz, bunları yazın. Bu yüzden fazla fiyatımız diye söyleyin, biz de alalım.

Öyle herkes gelip sıcak fırsatlara kendi sitesini tanıtacaksa yandık.

O bok attığınız ürünü kullanıyorum evimde. Pleksi ve kalitesi gayet iyi, bebeğe karşı görevini de fazlasıyla yerine getiriyor. Bunu 20 yıldan fazladır teknolojiyle haşır neşir olan birisi olarak söylüyorum.

Dükkanınız hayırlı olsun, başka mesajım yok size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 12 Nisan 2020; 20:44:46 >

• withcaner kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı tv ölçülerini paylaşmışsın fiyatlarını da yanına yazman çok mu mantıksız da herkesin tv ölçüsü farklı diyorsun, herkese ayrı fiyat mı çekiyorsun nedir fiyat tarifesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

Beyfendi, size ithamım var mı mesajımda? Ne ürüne, ne satışınıza hiç bir lafım yok. Fiyatlarınızı belirtmeniz forum kuralları gereği, herkes uyacak. Fiyatlarınızı gözden geçirin diye tavsiyede bulundum.

Madem sizin ürünün ek özellikleri olduğunu söylüyorsunuz, bunları yazın. Bu yüzden fazla fiyatımız diye söyleyin, biz de alalım.

Öyle herkes gelip sıcak fırsatlara kendi sitesini tanıtacaksa yandık.

O bok attığınız ürünü kullanıyorum evimde. Pleksi ve kalitesi gayet iyi, bebeğe karşı görevini de fazlasıyla yerine getiriyor. Bunu 20 yıldan fazladır teknolojiyle haşır neşir olan birisi olarak söylüyorum.

Dükkanınız hayırlı olsun, başka mesajım yok size.

Alıntıları Göster
    Öncelikle Allah bağışlasın. Böyle bir gerginliğe hiç gerek yoktu. Forum kültüründe bu var sanırım bir kıyaslama vb. şeyler. önemli değil. Ürüne b*k atma meselesine gelince hiç bir satıcıyı özellikle aynı sektörde olduğum birini kötülemem herkes kendi ekmeğinin peşinde olay pazarlama stratejisi. 20 yıldır teknoloji ürünü alıp kullanan sizin Fiyat farklılıklarını belirleyen unsurların neler olduğunu biliyor olduğunu varsaydım. Önerinizi dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Ayrı ayrı tv ölçülerini paylaşmışsın fiyatlarını da yanına yazman çok mu mantıksız da herkesin tv ölçüsü farklı diyorsun, herkese ayrı fiyat mı çekiyorsun nedir fiyat tarifesi?
    Sevgili hocam merhaba öncelikle. Tanıtım amaçlı fiyatlarda ortalama %20 gibi bir indirim uyguladık. 1 ay sonra fiyatlar %20 yukarı geleceği için karışıklığa mahal vermemek için fiyatları özelden yazıyorum. Herkese ayrı fiyat çekmiyorum.

Satış konusu mu, burası sıcak fırsatların paylaşım konusu.
    Sıcak fırsatın ne olduğu hakkında fikriniz var mı?

• Arkadan bağlantı varmı? Varsa görme şansımız varmı? Birde 50" için fiyat rica edebilirmiyim

• Ben geçen fırsat paylaştım banka ile ilgiliydi..neymiş efendim konu disiymis mesajımı admin beyler silmiş. Arkadas burda tukkanina reklam kasiyo. Boy boy goruntuleniyo masallah.. hayırlı isler..

"Siz öyle yaptırın lütfen." Hocam adam bir kıyas yapmış 250 lira değmediğini belirtmek için siz ise alaycı bir üslupla konuşmuşsunuz. Sokaktaki satıcı gibi yani, bence konuşurken daha dikkatli olmanız lazım.

32 - 65 arası tüm fiyatları alabilir miyim, çok fazla tv var da.
  • quote:

32 - 65 arası tüm fiyatları alabilir miyim, çok fazla tv var da.
    Merhaba. Web sitemizden istediğiniz ölçüde ki fiyatlara ulaşabilirsiniz. 0532 225 77 81 'e yazabilirseniz ihtiyacınız olanları anlık iletebilirim.

hocam eğer site bu ise hiç fiyat göremedim.https://www.whiteteknoloji.com/
  • quote:

hocam eğer site bu ise hiç fiyat göremedim.https://www.whiteteknoloji.com/
    whiteglass.net satış sitemizdir.

• philips 49puk7909 icin fiyat nedir ?
  • x_falcon_x X kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 49" 124 Ekran Tv Koruyucumuzun kampanyalı fiyatı 254 TL'dir. Detaylı bilgi için canlı yardımdan ulaşabilirsiniz.
    whiteglass.net
    White Glass 49" (124 Ekran) Universal Tv Ekran Koruyucu
    https://whiteglass.net/white-glass-49-124-ekran-universal-tv-ekran-koruyucu

Saygılarımızla

guvenli odeme sistemi olan bir sitede satisiniz var mi n11 gibi mesela. kargodan kirik gelirse veya uyum sikintisi olursa ne olacak ?
  • x_falcon_x X kullanıcısına yanıt
    Alt yapımız SSL sertifikalı ödeme sayfası ve PCI-DSS uyumluluğu ile VISA ve Mastercart kuruluşları tarafından doğrulanmıştır. Koşulsuz şartsız yasal olarak 14 gün içerisinde kullanılmayan ürünleri iade alıyoruz. Ürünlerimiz 5 yıl firmamız garantisi altındadır. Tabi ki dilersenizde n11.com üzerinden de alabilirsiniz. Şu an kampanya mevcut 209.00 TL

urun.n11.com
    Sınırlı Stok / Tv Ekran Koruyucu / White Glass ® - n11.com
    https://urun.n11.com/diger/sinirli-stok-tv-ekran-koruyucu-white-glass-P418212260

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withcaner -- 1 Mayıs 2020; 19:24:44 >

peki tv modeline gore kesim yapiliyor mu , universal deyince her tv ye uymaz sonucta cerceve kalinliklari farkli. bir de benim philips logosunun oldugu yer kabarik disa dogru. ortadan o kismin da kesilmesi lazim uretimde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.