Bildirim
tv ekranı bilgisayara yansıtma (hdmi)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
HDMI kablo ile bağlantıyı kur. TV'den hangi HDMI girişine taktıysan onu seç. Bilgisayardan Windows+P tuşlarına basarak görüntüyü TV'ye gönder. -
capture kart lazım onun için -
tam tersi tvdeki görüntüyü pcye aktarmak istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
HDMI kablo ile bağlantıyı kur. TV'den hangi HDMI girişine taktıysan onu seç. Bilgisayardan Windows+P tuşlarına basarak görüntüyü TV'ye gönder.
bilgisayardan tv izlemek istiyorum. pc ips. ekranı tvden daha kaliteli bu yüzden pcden televizyon izlemek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 2 Şubat 2020; 23:28:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kart tvye mi takılıyor? nasıl olacak. hdmi niye ters yönlü işlemiyor anlamıyorum iki ucu da aynı.quote:
Orijinalden alıntı: CRhackSH
capture kart lazım onun için
Benim hatam hocam :) Kusura bakmayın.quote:
Orijinalden alıntı: Venomv
tam tersi tvdeki görüntüyü pcye aktarmak istiyorum
bilgisayardan tv izlemek istiyorum. pc ips. ekranı tvden daha kaliteli bu yüzden pcden televizyon izlemek istiyorum
Alıntıları Göster -
emin değilim ama codec yüzünden olsa gerek. capture kart dediğimde şimdiki neslin yayın yapmakta kullandığı kartlar. elgato avermedia vs. pahalı cihazlar. görüntü kalitesi daha düşük olsa da işimi görür dersen eski nesil TV kartları vardi. hurdacılarda bulursun artık. TV de komposit çıkış varsa (eski anten çıkışı) bir dönem internet cafelere güvenlik kamerası takma zorunlulugu gelmişti o zamanlar pci karti olarak DVR kartlar vardı onlardan da olur. ama dediğim gibi 144p bile değildir onlardaki görüntü kalitesi. 1080p - 2k - 4k kalite istiyorsan capture kart lazım ancak TV yayınındaki kalite bile o kadar değildir muhtemelen. -
tvde 2 tane hdmi girişi var birinde uydu alıcı takılı diğeri laptopa takılı. laptoptan tvye görüntü aktarmada sıkıntı yok tam tersini yapmak istiyorum o yüzden sormuştum. uydu alicidan tvden gelen gelen görüntü laptop ekranında görünür mü diye sanırım hdmi kablo tek yönlü çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 4 Şubat 2020; 11:35:44 >
Kabloyla değil de HDMI girişi ile alakalı hocam bu durum. HDMI in oluyor TV'ler. HDMI out oluyor PC'ler. USB'den HDMI çevirici ile yansıtabilirsiniz ama ucuz cihazlar değil bunlar.quote:
Orijinalden alıntı: Venomv
tvde 2 tane hdmi girişi var birinde uydu alıcı takılı diğeri laptopa takılı. laptoptan tvye görüntü aktarmada sıkıntı yok tam tersini yapmak istiyorum o yüzden sormuştum. uydu alicidan tvden gelen gelen görüntü laptop ekranında görünür mü diye sanırım hdmi kablo tek yönlü çalışıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X