Şimdi Ara

tv ekranı bilgisayara yansıtma (hdmi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl tv ekranını pcye yansıtabilirim. hdmi kablo var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDMI kablo ile bağlantıyı kur. TV'den hangi HDMI girişine taktıysan onu seç. Bilgisayardan Windows+P tuşlarına basarak görüntüyü TV'ye gönder.
  • capture kart lazım onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

HDMI kablo ile bağlantıyı kur. TV'den hangi HDMI girişine taktıysan onu seç. Bilgisayardan Windows+P tuşlarına basarak görüntüyü TV'ye gönder.
    tam tersi tvdeki görüntüyü pcye aktarmak istiyorum
    bilgisayardan tv izlemek istiyorum. pc ips. ekranı tvden daha kaliteli bu yüzden pcden televizyon izlemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 2 Şubat 2020; 23:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRhackSH

capture kart lazım onun için
    bu kart tvye mi takılıyor? nasıl olacak. hdmi niye ters yönlü işlemiyor anlamıyorum iki ucu da aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomv

tam tersi tvdeki görüntüyü pcye aktarmak istiyorum
    bilgisayardan tv izlemek istiyorum. pc ips. ekranı tvden daha kaliteli bu yüzden pcden televizyon izlemek istiyorum

Alıntıları Göster
    Benim hatam hocam :) Kusura bakmayın.
  • Venomv kullanıcısına yanıt
    emin değilim ama codec yüzünden olsa gerek. capture kart dediğimde şimdiki neslin yayın yapmakta kullandığı kartlar. elgato avermedia vs. pahalı cihazlar. görüntü kalitesi daha düşük olsa da işimi görür dersen eski nesil TV kartları vardi. hurdacılarda bulursun artık. TV de komposit çıkış varsa (eski anten çıkışı) bir dönem internet cafelere güvenlik kamerası takma zorunlulugu gelmişti o zamanlar pci karti olarak DVR kartlar vardı onlardan da olur. ama dediğim gibi 144p bile değildir onlardaki görüntü kalitesi. 1080p - 2k - 4k kalite istiyorsan capture kart lazım ancak TV yayınındaki kalite bile o kadar değildir muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    tvde 2 tane hdmi girişi var birinde uydu alıcı takılı diğeri laptopa takılı. laptoptan tvye görüntü aktarmada sıkıntı yok tam tersini yapmak istiyorum o yüzden sormuştum. uydu alicidan tvden gelen gelen görüntü laptop ekranında görünür mü diye sanırım hdmi kablo tek yönlü çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 4 Şubat 2020; 11:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomv

tvde 2 tane hdmi girişi var birinde uydu alıcı takılı diğeri laptopa takılı. laptoptan tvye görüntü aktarmada sıkıntı yok tam tersini yapmak istiyorum o yüzden sormuştum. uydu alicidan tvden gelen gelen görüntü laptop ekranında görünür mü diye sanırım hdmi kablo tek yönlü çalışıyor
    Kabloyla değil de HDMI girişi ile alakalı hocam bu durum. HDMI in oluyor TV'ler. HDMI out oluyor PC'ler. USB'den HDMI çevirici ile yansıtabilirsiniz ama ucuz cihazlar değil bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.