Arkadaslar tv modelim 37lv4500 full hd 100 hz televizyonu altın uçlu hdmı kablo ile pc ye bağladım 1080p 720p film izlerken 4-5 saniyede bir goruntu takılıyor vede mouseu kontrol ederken 0.5 sn gibi gecikmeler yasıyorum eski vga baglantılı monitorumde hiç boyle sorunlarla karşılazmazdım yardımcı olursanız çok sevinirim.
masaüstü çözünürlüğünü düşürün... ekran kartı ve işlemci zorlanıyor olabilir... veya filmleri usb flashdiske atıp oradan izleyin....
Çözünürlüğü düşürdüm gene aynı İşlemci quad core 3.00 ghz ekran kartı hd5770 sd videolardada aynı şekilde 5 saniyede bir goruntu bi tık takılıyor ama film izlerken goze çok batıyor. Tv 100 hz ama yazılım ile 400 hz hdmi 1.4 kablo alsam bişey fark edermi.
Şimdi usb den denedim full hd filimlerde takılma yok ama neden pc bağlantısında boyle oluyor yani sonuçta sistemim gayet iyi??
Hangi player ile izliyorsunuz bana da oluyor farklı player ile bu sorun bir de KMPLayer indirip deneyin.
KM Playerı da denedim gene aynı sistemimden dolayımı kaynaklanıyordur acaba.
Sisteminizden kaynaklandığını sanmıyorum sisteminiz gayet yeterli KMplayer'ı da denediyseniz ne yazık ki başka yardımcı olamayacağım forumda ki başka arkadaşlar çözümü biliyor olabilir.
birden fazla ses kartınız varsa... media player ayarlarında... kullandığınız ses kartını işaretleyin...
Oda olmuyor zaten başkada ses kartım yok ama yardımlarınız için teşekkürler.
Pc kasıyodur büyük ihtimal sıcaklıkta sorun yoksa sistem kaldırmıyordur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme