Şimdi Ara

Laptop video izlerken renk problemleri ve kalitenin düsmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Simdi kelimelerle ne kadar anlatsamda yetersiz kalacak ancak ozetle renk sayisinda düsüs ve full hd bile olsa cozunurlukte düsme hissi diye tanimlayabilirim ve her bilgisayarda farkettigim bir detay yalnizca lenovo bir laptopta uzerinde video modu icin tus vardi(one key theater) onunla birlikte bu sorun ortadan kalkiyordu. Olay tamamen yazilimsal veya ekran kartiyla alakali bir sorun yani normal tv de bagladigimda da ayni sorunu yasiyorum. sonuc olarak aciklayici olmasi acisindan bayaa bariz bir örnek paylasiyorum. tabi sorun video kalitesinde diyenler olacak ancak full hd 6gb filmde de bu kadar bariz olmasa da ozellikle siyahlarda bariz ortaya cikiyor full hd bile olsa sanki ekranin renk sayisi azalmis da ara renkleri veremiyor gibi piksel piksel

burada asiri bariz bir ornek ve kalite de cok iyi degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 24 Eylül 2015; 4:40:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huzzy

selamlar,

Simdi kelimelerle ne kadar anlatsamda yetersiz kalacak ancak ozetle renk sayisinda düsüs ve full hd bile olsa cozunurlukte düsme hissi diye tanimlayabilirim ve her bilgisayarda farkettigim bir detay yalnizca lenovo bir laptopta uzerinde video modu icin tus vardi(one key theater) onunla birlikte bu sorun ortadan kalkiyordu. Olay tamamen yazilimsal veya ekran kartiyla alakali bir sorun yani normal tv de bagladigimda da ayni sorunu yasiyorum. sonuc olarak aciklayici olmasi acisindan bayaa bariz bir örnek paylasiyorum. tabi sorun video kalitesinde diyenler olacak ancak full hd 6gb filmde de bu kadar bariz olmasa da ozellikle siyahlarda bariz ortaya cikiyor full hd bile olsa sanki ekranin renk sayisi azalmis da ara renkleri veremiyor gibi piksel piksel

burada asiri bariz bir ornek ve kalite de cok iyi degil...

Güncelledinizmi grafik sürücünün driverlerini laptopunuzun modelini söylrseniz hangi işletim sistemi ve kaç bit olduğunu bulabilirim sizin için

• Bitrate düşük gibi karelenme var, bilgim olmadığı için;

- Farklı bir player ile deneyin
    - Amd ise eğer grafik kartınız videoya müdahale eder, video ayarlarının hepsini kapatın (Intel grafik kartınız varsa onun ayarlarını da sıfırlayın)
    - Grafik kartınızı güncellemeyi deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopum lenovo u310 grafik kartim intel hd4400 en güncel sürüm yuklu ve soylediklerinizin hepsini zaten denemis bulunmaktayim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.