Bildirim
TV hoparlör bağlantısı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tv nin kulaklık çıkışı var mı?
eğer yoksa bluetooth dan başka ses alma şansın yok.
ben de senin durumdayım. bende 49mu8009 tv var. kulaklık çıkışı yok.ses sistemim logitech z623 dü.
-önce senin gibi bluetooth adaptörle bağladım. her açılışta seçmem gerekiyordu. bir de ses kalitesi bozuluyordu. vazgeçtim.
-hdmi arc dönüştürücü aldım 623 e bağladım. tv kumandasından ses açma-azaltma yapamadım. vazgeçtim.
-ses sistemi olarak yeni optik girişli z625 aldım. onda da ses açma-kapatma çalışmadı. iade ettim.
-soundbar alıp hdmi den bağlanayım dedim. onun da ses kalitesini beğenmedim. 3 bin liralık soundbar z623 ün bass ını veremiyor . vazgeçtim. belki de z623 e alıştığımdan mı nedendir bilemedim.
sonuç:
-z625 i tekrar aldım. logitech bluetooth adaptörü taktım. öyle kullanıyorum. başka seçeneğim kalmadı.
-z623 ü eski 46c6000 e geri taktım. onu da öyle kullanıyorum.
-bir daha ne kadar kaliteli olursa olsun kulaklık çıkışı olmayan tv almayacağım. bunu da öğrendim.
size önerim:
-bluetooth a devam edeceksin. ya da sesini beğendiğin bir soundbar alacaksın. ben beğenmedim ama sen beğenirsin belki. gerçi soundbarlar çok pahalı. neredeyse tv parası. bir sürü masraf.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X