Şimdi Ara

TV hoparlör bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde logitech x-540 5+1 var Samsung TV ye baglamakta zorluk çekiyorum logitech bluetooth aparatı ile bağlantı yapıyorum ama oda bağlan her açılışta filan uğraştırıyor başka nasil bağlantı kura bilirim TV hoparlör bağlantısı TV hoparlör bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan48 -- 30 Mart 2020; 16:39:29 >

• tv nin kulaklık çıkışı var mı?
    eğer yoksa bluetooth dan başka ses alma şansın yok.
    ben de senin durumdayım. bende 49mu8009 tv var. kulaklık çıkışı yok.ses sistemim logitech z623 dü.
    -önce senin gibi bluetooth adaptörle bağladım. her açılışta seçmem gerekiyordu. bir de ses kalitesi bozuluyordu. vazgeçtim.
    -hdmi arc dönüştürücü aldım 623 e bağladım. tv kumandasından ses açma-azaltma yapamadım. vazgeçtim.
    -ses sistemi olarak yeni optik girişli z625 aldım. onda da ses açma-kapatma çalışmadı. iade ettim.
    -soundbar alıp hdmi den bağlanayım dedim. onun da ses kalitesini beğenmedim. 3 bin liralık soundbar z623 ün bass ını veremiyor . vazgeçtim. belki de z623 e alıştığımdan mı nedendir bilemedim.
    sonuç:
    -z625 i tekrar aldım. logitech bluetooth adaptörü taktım. öyle kullanıyorum. başka seçeneğim kalmadı.
    -z623 ü eski 46c6000 e geri taktım. onu da öyle kullanıyorum.
    -bir daha ne kadar kaliteli olursa olsun kulaklık çıkışı olmayan tv almayacağım. bunu da öğrendim.
    size önerim:
    -bluetooth a devam edeceksin. ya da sesini beğendiğin bir soundbar alacaksın. ben beğenmedim ama sen beğenirsin belki. gerçi soundbarlar çok pahalı. neredeyse tv parası. bir sürü masraf.

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Bluetooth da cihaz önemli bende ses kaybi olmuyor resimdeki cihazı kullanıyorum ama dediğin gibi her açılışta bağlan demekten yoruldun TV hoparlör bağlantısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.