Şimdi Ara

TV izleme mesafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TV izleme mesafesi ile ilgili bir sorum var. Yeni taşınacağımız eve TV almaya çalışıyorum. salon 31 m2, TV'yi ve koltuğu koyacağım duvar arası 5 metre. yan taraflarda balkon ve yemek masası var ama önceliğimiz koltuktan seyretmek.

koltuğun oturma mesafesi, TV ünitesi, vs derken koltuğa oturunca TV arasında göz ile TV arasında 3,75 - 4 metre olacak. Ayrıca, L koltuk olduğu için yaklaşık 1 metre kadar koltuk TV'ye yaklaşıyor. Özetle TV'ye maksimum mesafe 4 metre, ama misafir geldiğinde 3 metreden de izlenir. bu mesafe için 65" büyük mü gelir sizce? benzer ölçülerde kullanan varsa yardımcı olabilir mi, bu boyutta bir TV'ye dünya para verdikten sonra üzülmeyelim. aslında öncelik kendi kullanımımız ve 3,75 - 4 metre civarından tv veya sinema seyrederken keyifli bir görüntü alabilmek..

tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• 65 cuk diye oturur aynı mesafeden 55 kullanıyodum iade edip 65 aldım çok memnunum tavsçye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    tamamdır çok teşekkürler hocam.
  • Gozlerimize yazik hocam. 55incten sonrasi büyük olur bence. Yine takdir sizin.

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    ciddi misiniz yaw.. gözü yorar mı dersiniz? altyazı, vs okurken fln mı?
  • alioth A kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlis anlamayin ama bizim insanimizda tv aldimi baya en buyugunu alma hastaligi baslamis durumda.

65 inch tv bence dediginiz mesafe icin cok yakin.

55 Bence! Size gayet yeter.

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, teşekkür ederim yorum için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4mt den 55 izliyordum satıp 65 aldım cuk diye oturdu hatta 75 mi alsaydım diye arada düşünüyorum. 55 sonrası göz bozar diyenlere bakma o mesafeden 65 kullanmamış bilgi sahibi olmadan kağıt üstünde konuşanlar. 65 idealdir

• 2 metre mesafeden 55" kullanıyorum. İlk başta biraz büyük geldi ama önceki kullandığım TV de 43" yani büyük gelmesi normaldi bir bakıma. Sonradan izleye izleye alıştım, hatta tam oturdu diyebilirim. Sizinki 4 metreye yakın, belki 65" daha iyi olabilir sizin için.
  • 4 metreden izliyorum 50 bile büyük görünüyor bazen gözüme. Altyazıda filan sıkıntı oluyor. Ayrıca ekran ne kadar büyük olursa piksel ler o kadar dağılıyor ve görüntü bozuluyor. Sene sonunda en iyi lerin den bir tv aldım 50" 5 yıl önce aldığım 42 lik bekoyu aratıyor vallahi bazen.

• Hocam magazada 65inch tv gozunuze normal gozukecek. Eve gelince odanizin duvarinda yer kalmadigini goreceksiniz...

Cücük kdar mesafelerde 55inch alip begenmeyip 65 inch aldim cuk diye oturdu diyenlere bakma hocam. Duvar komple tv olsa yine daha buyugunu isterler.

65inch iyi bir tv ye 10bin verecegine 5.6.bine 55inc al. Ben seni tanimam kotulugunude istemem. Doyumsuz arkadaslara bakma sen;)

• teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. özelde de arkadaşlarıma sorduğumda fikirler farklı. ortak bir doğru yok, herkesin görüşüne göre değişiyor. halen karar veremedim. internetten alımlarda 14 gün içinde iade etme şansımız varmış. biraz o konuyu araştırıp, kararsız kaldığımda 65" alıp büyük durup durmadığına göre iade edip 55'e döndürürüm diye düşündüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alioth

teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. özelde de arkadaşlarıma sorduğumda fikirler farklı. ortak bir doğru yok, herkesin görüşüne göre değişiyor. halen karar veremedim. internetten alımlarda 14 gün içinde iade etme şansımız varmış. biraz o konuyu araştırıp, kararsız kaldığımda 65" alıp büyük durup durmadığına göre iade edip 55'e döndürürüm diye düşündüm..
    Kaç inç tv aldınız hocam. Ve Aldığınız tv den ölçü olarak memnun musunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.