Şimdi Ara

TV Kalibrasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TV kalibrasyon işlemini uygularken aynı zamanda da kullanıcıların doğru görüntünün ne olduğunu anlamalarını da sağlıyoruz. Çünkü yıllarca yanlış görüntü setlerini doğru kabul edip o şekilde izlenimler yaptık ve o kullanıcılar için doğru kabul edildi.
    Samsung UE46D7000 TV ISF Calibrationdan sonra tüm yeteneklerini ortaya çıkardı ve Film izlemek daha keyifli bir hale geldi.
    TEŞEKKÜRLER AHBİKAN.

Diğer bir konu ise kalibrasyon yapılmış TV'nin setlerinin başka bir TV ye kumanda dan girilme işlemidir.( aynı marka aynı model olsa bile)
    Bizler kalibrasyonu kişinin yaşadığı ortamın durumuna göre yapıyoruz.(ışık şiddeti, duvar tavan zemin rengi, kullanılan kaynaklar, kablolar vs gibi)
    Bu yüzden X bir kişide uygulanan işlemler Y kişide olmaz. Zaten denerseniz de Daha da kötü bir hale geldiğini göreceksiniz.

ALBANİ TEŞEKKÜRLER.

• Hocam dediğin doğru ama bizim millet öyle senin sandığın gibi yapmaz yaw
    devamını yazmıyayım zaten bu forum bu işler için hem sakat hemde bir sürü aykırı çıkar şimdi!
    Bizi bulan buluyor nasılsa,sen keyfine bak şimdi
    CAN++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hocam dediğin doğru ama bizim millet öyle senin sandığın gibi yapmaz yaw
    devamını yazmıyayım zaten bu forum bu işler için hem sakat hemde bir sürü aykırı çıkar şimdi!
    Bizi bulan buluyor nasılsa,sen keyfine bak şimdi
    CAN++

panasonic hakkında bilgi sahibisiniz.... 47ET50 2350 liraya alınır mı ve DT serisiyle ET serisi arasında özellikle görüntü kalitesi açısından çok bi fark vr mı aradaki fiyat farkına değer mi... gördüğüm farklar et50/dt50 800mhz/1600 mhz, Berrak Panel/clear panel pro, isf modu yok/isf modu var, V-Ses Surround/V-Ses ProSurround 2.1...
    dahili uydu alıcı ve çerçeve farkıda vr ama benim için önemli olan görüntü kalitesi..

• Arkadaşlar 37e30e model led tvye sahibim panasonic marka. Görüntü ayarlarının çok basit bir arayüzü var ama ben hala sd yayın ve ps3te ayarları oturtabilmiş değilim. Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.