Şimdi Ara

TV kanallarındaki +18 reklamlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • RTÜK ne iş yapıyor hocam? Yayınlanan reklamlar ve korsan film yayını varsa kapatılmalı bu kanallar. Ama yok biz sigarayı ve dumanını, alkolü sansürleyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

quote:

Orijinalden alıntı: Routine

O kanalları izleme sen de. Adamlar o reklamlar olmasa nasıl köşeyi dönecek? O kanallar zaten korsan film yayınlıyor

ana akım medya zaten dizi ve yarışmadan başka bir şey yayınlamıyor ki. haber kanalları desen hep aynı haberler.

Kesinlikle haklısın kardeşim televizyonda adam gibi film yayınlayan kanal kalmadı.
  • TV için a**d b**ck tarzı bir şey olsa keşke. Ben şahsen kisacik reklam arasın lafına bile dayanamam zaplarım hemen.
  • "Düz duvara bile tırmanacaksınız"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar kaçak yayın yapıyor zaten tek başınıza değilseniz yada aile ortamındaysanız açmayacak hatta hemen kapatacaksınız kanal listesinde de sonlara koyacaksınız...

herşeyi de devletten beklemeyin ,zaten devletin denetimindekilerde reklamdan ve Erdoğandan başka birşey kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıplak kadın ne zaman gördünüz la reklamda ben niye hiç görmedim, amma da iyi atıyorsunuz ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Şubat 2017; 19:7:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.