Bildirim
TV KARTI İLE Bİ SORUNUM VAR YARDIM PLS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belkide kullandığın driverları değiştirmişindir yada driver kurmamışındır
Microsoft veritabına bak
Arkadaşlar otip mesela google ve microsoft veritabanında yaptığınız araştırmalar daha sağlıklı olucaktır.Ama ingilizce bilmek lazım -
İmzamdaki ilk linke bak
Ayrıca, konunun yeri burası değil... -
kusura bakmayın burada daha yeni oldugum için bilmiyorum.. driverını kuramıyorum sürekli ekrana bi hata msjı geliyo nedendir bu -
Nasıl bir hata mesajı geliyor?
Bakmanı söylediğim topicte, farklı SS2 sürücüleri var, ayrıca, karşılaşılan temel sorunların halledilmesiyle ilgili bilgiler de var. Onlara baktın mı? -
denetim masasına gir yeni donanım ekle de tv kartının driver ınıu cd rom a tak bulduktan sonra tv kartın çalışacaktır -
arkadaşım cd yi yüklerken ekrana şöle mi uyarı geliyor winddows sınamasından geçemedi diye devam et yüklemeyi durdur diye uayrı geliyosaa yüklemeyee devam et hep uyarı gelene kadar hepde sonra eminim yüklenecektir...bu sorun ya cd yanılş, cd driver yanlış olabilir bide windowsundan kaynaklanıyordur kesin eminim benimde aynı dedğin sorun varda oradan biliyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X