Bugün aver media tv kartı aldım arkadaştan.Driver'ını aver media'nın sitesinden indirdim ve kurdum.Ama tv kartı çalışmadı.İlk önce ingilizce kurduğum için şöyle bir yazı geldi ekrana '' It's fail to connect Video Capture and AverMedia Renderer filter'' daha sonra kaldırıp tekrar yükledim.Bu sefer türkçe yükledim.Tv ye bastım bu sefer türkçe olarak şöyle bir yazı geldi "Tv video sinyal alma cihazı çalışmıyor.Sürücünüzün doğru takıldığından emin olun" bunun üzerine internetde biraz araştırma yaptım ve bu tarz sorunların böyle yazıların tv kartı ile web cam çakışmasından dolayı olduğunu öğrendim.Özellikle aver media ile piranha web cam çakışması oluyormuş.Benimde web cam piranha ve tv kartı aver media.Sanırım ikisi çakışıyor.Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım.Yardım ederseniz çok sevinirim
kardes merhaba bende kafayı kırıodum nerdeyse kırıp atcakdım kamerayı ama bak yaptıgım taktık ise yaradı windowsu guvenli kipde ac ordan c:windows altında vm303_stı dosyasını sil + msconfigdenden kaldırırsan sorun cozuluyor kolay gelsin sıkısrsan pm at hallderız
aynı sorun bende de var burada söylenildiği gibi yaptım ama olmadı aver tv nin izlme prg. kurulumdan sonra açmıyor hata mesajı veriyor. ama sanırım vide capture özelliği aktif messengerın kamerasını ayarlamak istediğim kısımda piranha mı aver mi seçeneği geliyor. şu durumda görüntüyü nasıl izleyebilirim
Analog kartlar ile web camler capture özelliğinden dolayı çakışıyor genellikle. Bunu engellemek için farklı driverlarla kurup çakışmamasını sağlamalısınız. Aslında donanımsal gibi görünse de bazen gereksiz driverların kurulmasından ya da fazlalığından kaynaklanıyor.