Şimdi Ara

tv kartı kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim tview marka eski bi tv kartım var xp için sürücüsünü bulamadım . driverini yükleyip more tv ile kullaniyorum ama kumandasını kullanamıyorum kumandasını nasil kullanabilirim yardımcı olursaniz sevinirim

• kumandanında programı var sanırım onu yüklemelisin tv kartının üretici sitesinden bulabilirsin
  • tv kartim tview bu marka nin xp sürücüsnü bulamiyorum galiba çıkarmiyor artık :(:( uyumlu bi program bulmam lazım ama bilmiyorum hangisinin uyacağini
  • tv kartının bt848 driverini yüklüyorum more tv ile çalışıyor yanlız kumandayida kullanmak istiyorum yokmu kumandayi kullabileceğim bi program?
  • :(
  • more tvnin klavye kısayollarını biliorsan ki kanal değiştirmek için sağ-sol tuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, btremote isimli programı kullanabilir, tüm bilgisayarı kumanda ile kontrol edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mel_kem

tv kartının bt848 driverini yüklüyorum more tv ile çalışıyor yanlız kumandayida kullanmak istiyorum yokmu kumandayi kullabileceğim bi program?

More tv ile tv kumandasını kullanamassım
    bende de fly video vardı ancak kendi programında acıtıgımda kumanda kullanabiliyorum

more tv de işlemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet more tv de yok kumanda özelliği:( ktv diye bi programda denedim ama onunda kumanda özelliği yok:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.