Bildirim
tv kartı kumanda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kumandanında programı var sanırım onu yüklemelisin tv kartının üretici sitesinden bulabilirsin -
tv kartim tview bu marka nin xp sürücüsnü bulamiyorum galiba çıkarmiyor artık :(:( uyumlu bi program bulmam lazım ama bilmiyorum hangisinin uyacağini -
tv kartının bt848 driverini yüklüyorum more tv ile çalışıyor yanlız kumandayida kullanmak istiyorum yokmu kumandayi kullabileceğim bi program? -
:( -
more tvnin klavye kısayollarını biliorsan ki kanal değiştirmek için sağ-sol tuşlardı yanlış hatırlamıyorsam, btremote isimli programı kullanabilir, tüm bilgisayarı kumanda ile kontrol edebilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: mel_kem
tv kartının bt848 driverini yüklüyorum more tv ile çalışıyor yanlız kumandayida kullanmak istiyorum yokmu kumandayi kullabileceğim bi program?
More tv ile tv kumandasını kullanamassım
bende de fly video vardı ancak kendi programında acıtıgımda kumanda kullanabiliyorum
more tv de işlemez -
evet more tv de yok kumanda özelliği:( ktv diye bi programda denedim ama onunda kumanda özelliği yok:(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- secure boot nedir
- suya düşen telefon
- windows ekran görüntüsü alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X