Şimdi Ara

TV kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güzel bir TV kartı almak istiyorum tercihim SKYSTAR 2 PCI DIJITAL TV KARTI V2.6D KUMANDALIhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=440543001 . bu ürün cok yönlü, sizin bana tavsiyeniz ne olur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNc_ToKaLaK -- 11 Temmuz 2006; 11:51:09 >

• hocam açtığın başlık ne alaka
    konuyla alakasız başlıklar açmak yasak onu söyleyeyim...
    edit: tamamdır hocam şimdi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 11 Temmuz 2006; 11:55:06 >
  • Skaystar2 yi tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli bi ürün ayrıca anakartının markası ve çipseti nedir?
  • niye cokmu alakasız duruyor. Tv kartı önerisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeNc_ToKaLaK

niye cokmu alakasız duruyor. Tv kartı önerisi

valla alitokalakhotmail.com biraz alakasızdı,değiştirip bide böyle söylemen üzdü beni. ben senin iyiliğin için söyledim yeni üyesin diye uyardım yani..her neyse kolay gelsin...
  • MMXex kardeşim sağol önerin için. Henüz bir chipsetim yok yeni toplucam makinayı Hanig chipset'uyumlu olduğunu bilmiyorum.
  • Cynsure kardeş anlıyorum seni o ara bir yanlışlık oldu sende o ara yazmışsın ne bileyim. özür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeNc_ToKaLaK

Cynsure kardeş anlıyorum seni o ara bir yanlışlık oldu sende o ara yazmışsın ne bileyim. özür.

önemli değil olur böyle şeyler
  • skyvision tavsiye ederim.
  • ya beyler bende bir ara skyvision vardı makinem celeron 1.7,64 mb vga idi görüntü 10sn de bir donuyodu.Markomdan almıştım.Bir hafta içinde geri iade etmiştim.Şimdi böyle bir problem yaşıyormusunuz...
  • Arkdaşlar bide skystar 2 yi cok sorunlu bir ürün olduğunu söyleyenler var. Kartı kuramadıklarından ve tv kanallarını izleyemediklerinden yakınıyorlar ama bazı kesimler skystar 2 yi şidetle tavsiye ediyor. Sizce bunun acıklaması nedir.
  • konuyu uydu teknolojileri ve dijital tv kartları bölümüne açmalısın. burası yeri değil.
  • BEN DE AVERMEDIA ALACAĞIM...

ASUS a7n8x deluxe AMD anakartım var, sorun çıkarır mı? Skystar 2.6c ile ne gibi farkları var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.