Bir hata sonucu Tecnost marka bir tv kartı aldım. aradım türkiyede distirbitörü dahil hiçbir bilgiye ulaşamadım.
Gelelim soruma tv kartı programı winXp de sorunsuz çalışıyordu. Deneme amaçlı win2003 server yükledim. bir türlü programını yükleyemedim.
This application needs DirectX 8 installed, Plase install DirectX or later version
şeklinde bir hata veriyor (win2003 DirectX 9 ile geliyor) şu an DirectX 9c yüklü ve aktif
bir türlü bir çözüm bulamadım.
LaConte ve Fly ın eski modelleriyle aynı software yi kullanıyor.
keşke markası tanınmış bir kart alsaydın. çünkü aradaki fark çok az. mümkünse bir üst model tv kartı ile değiştir derim.
tv kartı almam gerekiyordu acele o an bilgisayarcıda olan tek marka oydu onu aldım. olmazsa windowsu yeniden kurmayı düşünüyorum.
skystar varken bunu aldınya sana müstehaktır. şurada forumda bi konu açsan herkes sana skystar al der .yapmayın abidik gubudik markaLAR almayın .Bilinçli müşteri hem geri verme hakkın var git geri ver ss2 d al
Bu hatayı
This application needs DirectX 8 installed, Plase install DirectX or later version
tv kartının vermediğini farkındasınız değil mi? Tv kartını değiştimek bu hatayı gidermiyecek. ben bu sorunu çözmek istiyorum. Bu konuda yarımcı olursanız sevinirim. Tv kartını alalı 6 ayı geçti ve ilk defa hata verdi onuda software veriyor. Fly nede LaConte nin herhangi bir prgramını yüklemeye kalktığımdada aynı hatayı veriyor.