Şimdi Ara

tv kartı ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv kartını taktım. yazılımını yükledim.

görüntü var ses yok.

kutuda çıkan kablonun bir ucunu tv kartı out'a diğer ucu ses kartı in(giriş)'e taktım.
    windows ses'te(sağ alt köşedeki) seslerin açık olduğunu kontrol ettim.
    tv kartındaki ses out(çıkış) jackının yeşil olduğunu yazmışlar bir forumda. benimkinde de bir yeşil bir tane de metalik giriş var. ama yeşil olan değil metalik olan ses çıkış benimkinde. kitapçığında öyle yazıyor.??
    yeşil olan sizinkilerde de yeşil olanmı tv kartında? yeşile mi takıyorsunuz o kabloyu?

hala ses yok. yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasgele2 -- 7 Şubat 2007; 13:40:04 >

• tv kartının arkasındaki ses çıkışı doğrudan hoparlöre bağlayınca ses geliyor!

ama anakartın arkasındaki ses girişe (mikrofon girişide denedim) takınca tv kartında ses yok!

hallettim.

her işi doğru yaptım ama olmamıştı niyeyse.
    sorun şuymuş

ses kartım onboard. ses kartı yazılımı/programı windowsun kendi ses düzenine müdahale ediyor. kendi ses kartı programının ince ayarlarına daldım ve kasanın arkasında her bir jack için ayrı ayrı ses seviyesini belirleme için bir yer buldum. ses seviyesini oradan attırdım ve problem halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasgele2 -- 7 Şubat 2007; 13:39:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.