Bildirim
TV kartı sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hoparlörün jakını tv kartının line out portuna tak ses gelmiyorsa tv kartının ses sürücüsü Aygıt yöneticisi içerisinde sarı renkte ? veya ! işaretli ile veya kırmızı X işaretli limgesi ile gözüne batacaktır. Çift tıkla Sürücü bölümünden Sürücüyü Yeniden Yükle düğmesine bas tv kartının cd'si takılı iken otomatik arattır. Bulur.
Hoparlörü tv kartına takınca ses geliyorsa, çıkar gelmesin. Yine eski yerine ses kartına tak. Tv kartının kısa bir audio kablosu vardır. Tv kartından ses kartına yetişecek kadar. Az önce kullandığın, hoparlörü taktığın yere (tv kartına) bu kablonun bir ucunu tak. Diğer ucunu ses kartının Line In portuna tak. Ses geliyormu? Gelmiyor ozaman çıkar Microfon yazılı yere tak. Yinemi ses yok.
O zaman ekranın sağ altında (saatin yanında) ses ayarı yapılan sarı renkte hoparlör sembolünü (xp'de siyah hoparlör) çift tıkla. Ekrana Dalga, Cd sesi, Giriş falan ayarlarını yapan çubuklar çıkar. Her satırın en altında sessiz yazan kutular varır. İşaretli olan varsa kaldır. Ses geliyormu?
Gelmiyor ha! Tamam, Seçenekler menüsünden Özellikler menüsüne gir Kaydederken seçeneğini işaretle yine benzer bir ekran gelecek. Burada sessiz kutularını kontrol et. Özellikle mikrofonu.
Artık geliyor değilmi? Gelmiyormu şu siyah kablosu mokrofondan çıkar yandaki Line In'e tak.
-
eleman+1 -
elaman + 1
suan kullaniyorum mesela :)
winxp driverini indirdim,sorunsuz calisiyor.
ses olayını sadece line out dan kullaniyorum
speaker dan .
kasmıyorum fazla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X