Şimdi Ara

tv kartıs tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tv kartım yok küçük bi araştırma yaptım şu an bvtlivetv buldum daha iyileri warmı önerilerinizi bekliyorum

• Arakdaşım bu bir tv kartı markasımı ?? Yoksa başlıktaki gibi tv kartsız tv izlemeni sağlayacak bir programmı ?? Bak ben sölim böle bişi duyduysan ve almaya kalkarsan hata yaparsın.. Bilgisayarında yada televizyonda dijital tv kartı yada receiver olmadan birşey izleyemezsin böle programlar var ama hepsi milleti dolandırmak kandırmak için.. Sana hiçbirşey olmadan tv kartsız pc nde tv izlersin derler ama bunun için en az 2048 KBPS ADSL, 128 MB ekran kartı ve ii donanımlara sahip bir bilgisayarın olması lazım ki yinede çok ii izleyemezsin.. Bunlar ancak internet üzerinden var oda zor izleniyor
    Yane tv kartsız tv diye bişi yok söliim ama yazdığın bir tv kartı markasıysa araştır derim en ii kartlar skystar2, skyvision ve avermedia var şimdilik piyasada 3ünü araştır diğerlerini tavsiye etmem

• demek istediğim tv kartı olmadan net üzerinden izlenebiliyomu war bir sürü program bununla ilgili ..............
  • İzlenebiliyor ama 2048 adsl yoksa hiç uğraşma bence. Git paşa paşa tv kartını al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.