Şimdi Ara

Tv Konusunda zır cahilim yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100hz diye 42lm660s aldim. Lg bizi kandirirken sorun yok ama biz 50hz oldugunu soyleyince karalama olsun. ister camur atarim ister baska seyler...

siz de haklisiniz; sonucta tv'nin kutusunda koskoca 400hz yaziyor, adamalar yalan mi soylicek!

400hz demisler iste, heryere de 400hz yazmislar.
    Neden tartisiyoruz ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su sayfayi incelermisiniz:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=45849748&p=1&f=209

Orijinalden alıntı: Oppsional
    benim tv de 50 hz fakat ps3 ü açınca
    tepede 60 hz yazıyor
    oyun oynarken bi sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonic neplasma 42GT50 tavsiye ederim.
  • bu tv nasıldır arkadaşlar?
    http://www.hizlial.com/lg-42lm615s-106cm-200hz-usbmovie-uydu-alicili-3d-led-tv/05.011.1165.0215

Aslında 3d o kadar önemli değil ben maç izlemek için alıyorum.
  • verdiğin link için sağol bakamadım çalışmıyo fakat yazdığın yazıyı baz alıyorum o zaman hepsinde 60Hz yazıcaksa gitmeme gerek yok forumun ps3 bölümünde marka model belirtmeden 50 ve 60Hz kullanımlarda ki görüntü farkını sorucam arkadaşıda aradım sony xperia s var gelicem dedi ve video çekerim bende kendi açımdan Hz konusunu kafamda belirlerim gösterilen tablolarada inanmıyorum yazındada Lg yemi inanalım 400 hz yazmışlar demişin kaçtane marka doğru Hz yazıyoki bi yorumda sadece sharp doğru Hz yazıyo diye okumuştum türkiyede x bi arkadaş incelemeyi yapmış olsaydı benim için daha inanılır olurdu ve talepler karşısında kullanıcıya sorunsuz ulaşan her tv benim için iyidir marka veya model gözetmeksizin kötülemek deil tabi bu benim görüşüm herkez farklı düşünebilir birde bu konuyu yanlış yerde tartışıyoz

@alierr
  • quote:

Orijinalden alıntı: scapin

quote:

Orijinalden alıntı: timotyduncan

Arkadaşlar Tv almak istiyorum film ve mac izlemek en buyuk tutkum gelin görünki tv konusunda hicbir fikrim yok. 2000 lira civarı butce ayırdım altı olursa ne ala ama daha iyisini alma şansım varsa ustunede cıkabilirm bu baglamda oncelikle kaliteli bi marka ve güzel bi model ne tavsiye edersiniz 40 inc ve ustu marka model onerılerınıze ıhıtyacım var yardımlarınızı beklıyorum

Siz hiç düşünmeden bu modeli alın hocam,sitede 2500 lira yazıyor ama bayilerde 2000 lira.47 inç/119 cm ekranlı 4 tane siyah 3d gözlüklü,3d çeviricili,dahili hd uydusu var,interneti var daha ne olsun Diğer özellikleri siteden inceleyin

http://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-47pf9060-47-led-tv.aspx

Kesinlikle katılıyorum. PF9000 serisinin özellikleri çok iyi ve fiyatı gayet makul. Gercek 100Hz oldugundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomanKane -- 8 Haziran 2013; 16:18:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

bu tv nasıldır arkadaşlar?
    http://www.hizlial.com/lg-42lm615s-106cm-200hz-usbmovie-uydu-alicili-3d-led-tv/05.011.1165.0215

Dostum mac izlemek istiyorsan sana tavsiyem 100Hz bir televizyon alman. Ayrıca bazı televizyonlarda mac yayını için özel resim ayarları oluyor (Sport modu). Bu ayarlama ile sahadaki çimin rengi daha canlı bir hale geliyor. Futbol topunun cok hızlı hareketinde görüntüde bozulma vs. görmüyorsun (Gercek 100Hz televizyonlar cok hızlı hareketlerde bazen sorun cıkartabiliyor). Dediğim gibi, sahneye özel ayarlar bunlar. Ayrıca ekran boyutu olarak 47inch düşünebilirsin. Artık çerceveler vs. iyice inceldigi için 42" televizyonlar bile evlerde kücücük görünmeye basladı. İmkanın varsa 47" al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolomanKane

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

bu tv nasıldır arkadaşlar?

Dostum mac izlemek istiyorsan sana tavsiyem 100Hz bir televizyon alman. Ayrıca bazı televizyonlarda mac yayını için özel resim ayarları oluyor (Sport modu). Bu ayarlama ile sahadaki çimin rengi daha canlı bir hale geliyor. Futbol topunun cok hızlı hareketinde görüntüde bozulma vs. görmüyorsun (Gercek 100Hz televizyonlar cok hızlı hareketlerde bazen sorun cıkartabiliyor). Dediğim gibi, sahneye özel ayarlar bunlar. Ayrıca ekran boyutu olarak 47inch düşünebilirsin. Artık çerceveler vs. iyice inceldigi için 42" televizyonlar bile evlerde kücücük görünmeye basladı. İmkanın varsa 47" al derim.

Bütçem 1300 civarı bunu eve değil odama düşünüyorum.Bu hz olayı gerçekten kafa karıştırıcı. Linkini verdiğim tv 50 hz kimisi diyor farketmez kimisi diyor farkeder. Herhalde en iyisi bir model alıp gerisini düşünmemek.

• MambaS kullanıcısına yanıt
    senin yapman gereken test

lg la 7 ve 6 serisi tvlerde ps3 denemen gerekir aradaki farka bakarsın ayarları aynı yap ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.