Şimdi Ara

Tv laptop bağlantısı çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. lcd aldım ve pc ile bağlantı kurmak istiyorum.
    ancak laptopumdan bağlantı sağlanamıyor. dedim acaba vga kablosundamı sorun var? masaüstü pc min kasasıyla bağlantı denedim direk bağlandı.
    aklıma laptopun vga çıkışında sorun var diye geldi. sonra laptopumun (ekran kartı nvidia) ekran kartı ayarları ile oynarken reset attım bilgisayarıma ve windows xp falan açılış kısmında tv bağlantısı gerçekleşti. ancak bilgisayar açıldığında yeniden sinyali kesti.
    bende bu sorun nedir diye araştırdım ve çözünürlükle alakalı olabileceği söylendi. pc ilk açılışında lcd ekran geldiğinde çözünürlük 640 x 480 yazıyordu. laptopu bu çözünürlüğe almaya çalıştım ama en küçük çözünürlük 800 x 600.

cevap verecek arkadaşlar için :
    ekran kartı nvidia
    laptopumda hdmi çıkışı yoktur.

laptopun çözünürlüğünü nasıl düşürürüm? veya ne yapabilirim :)

• fikri olan yokmu :S
  • Önce bilgisayarı aç LCD yi bağlamadan, daha sonra bağlayınca FN tuşu ile projeksiyona ver görüntüyü (sadece TV de olsun). Daha sonra görüntü özelliklerine girip çözünürlüğü TV nin native çözünürlüğüne ayarla.
  • tv nin çözünürlüğü 640 x 480 gösteriyor ancak benim en düşük çözünürlük 800 x 600. bunu nasıl düzelteceğim?
  • Görüntüyü sadece TV ye verdikten sonra görnütü özelliklerine gir, TV nin native çözünürlüğüne kadar destekler. TV nin maksimum çözünürlüğü 640x480 değildir herhalde?
  • vga girişi yapınca öyle :) 640x480 yazıyor. ancak masaüstü bilgisayarımdan giriyor :S aynı sorunu yaşayan kimse yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.