Şimdi Ara

Tv Missile Zor Kontrol Ediliyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv missileyi actim bugun deneyeyim dedim fakat cok cabuk donmuyor kivrak degil hantal gibi donuyor bunu nasil kullanmaliyim bi turlu kimseyi vuramiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wegothepower

Tv missileyi actim bugun deneyeyim dedim fakat cok cabuk donmuyor kivrak degil hantal gibi donuyor bunu nasil kullanmaliyim bi turlu kimseyi vuramiyorum

tv missile kontrolü çok zordur.. ilk zamanlar benide epey uğraştırmıştı.. fakat alıştıktan sonra şimdi mesela jetler hariç herşeyi tv ile vurabiliyorum nerdeyse çok zevkli oluyor tv missile ile helileri tek atışta alırsın.. tank ve ifvleri ise tek atışta disabled edersin, sonra gunner silahınla işini bitirirsin düşmanın.. genelde tv yiyen tank ve ifv şoförleri kamyon çarpmışa dönerler ve araçlarından inip arkalarına bile bakmadan kaçarlar daha önce bu duruma çok şahit oldum işte o an sözün bittiği andır zamanla kullandıkça alışırsın deneyim kazanırsın tv missile kullanmak çok zevklidir heycanlıdır akşam denk gelirsek eğer helide biraz antreman yaparsın benle.. ben pilot olurum sen gunner tv missile çalışırsın milllete bu arada epey iyi bir heli pilotuyumdur oyunda görürsün zaten

• TV Missile silahını etkili kullanmak istiyorsan helikopterindeki pilotun aracı iyi kullanabilmesi ve seni düşünerek hareket etmesi gerekir. En rahat yol olarak arkadaşlarınla sesli iletişim halinde oynayabilirsin.
    Roketin yönünü değiştirme konusunda, ayarlardan farenin araç hassasiyetini arttırırsan ateş ettikten sonra daha rahat döndürebilirsin. Ama bu ayar diğer tüm araçları da etkilediğinden değiştirirken dikkatli olmakta fayda var.
    Gunnerlık konusunda örnek video olarak Threatty nin "Threat From Above" serisini izleyebilirsin

• tv missille yüzünden kaç kere serverdan kicklendim unuttum valla. server adminleri heliyi almış herkesi öldürüyodu bizim takımdaki. bende bizim heliyi aldım iyice yükselip gunner koltuğuna geçtim çaktım tv missile i vurdum adminlerin heliyi. 2side öldü sonra bekledim heli spawn oldu bu iki admin bindi ben yine indirdim bunları sonra bidaha öldürdüm aynı şekilde kicklediler. başka serverlarda da hacker diyerek kickliyolardı. buarada ben gunner olarak oynamıyodum bu esnada. hem gunner hem pilot olarak. yani sürekli koltuk değiştirerek

üstteki arkadaş dediğinde haklı ama tek kişiysen ve TV Missile silahını etkili kullanmak istiyorsan hem pilot hem gunner olarak oynayacaksın yani heliye pilot beklemiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 2 Eylül 2013; 18:38:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

quote:

Tv missileyi actim bugun deneyeyim dedim fakat cok cabuk donmuyor kivrak degil hantal gibi donuyor bunu nasil kullanmaliyim bi turlu kimseyi vuramiyorum

tv missile kontrolü çok zordur.. ilk zamanlar benide epey uğraştırmıştı.. fakat alıştıktan sonra şimdi mesela jetler hariç herşeyi tv ile vurabiliyorum nerdeyse çok zevkli oluyor tv missile ile helileri tek atışta alırsın.. tank ve ifvleri ise tek atışta disabled edersin, sonra gunner silahınla işini bitirirsin düşmanın.. genelde tv yiyen tank ve ifv şoförleri kamyon çarpmışa dönerler ve araçlarından inip arkalarına bile bakmadan kaçarlar daha önce bu duruma çok şahit oldum işte o an sözün bittiği andır zamanla kullandıkça alışırsın deneyim kazanırsın tv missile kullanmak çok zevklidir heycanlıdır akşam denk gelirsek eğer helide biraz antreman yaparsın benle.. ben pilot olurum sen gunner tv missile çalışırsın milllete bu arada epey iyi bir heli pilotuyumdur oyunda görürsün zaten

Benim tsdeki ismim LGNexus4alpilker denk gelcez bugun

• tamam ekledim seni : LGNexus4alpilker
  • Mouse da dpi değiştirme tuşu varsa direk en yüksek dpi getir o zaman gör Sana yazıyorum ama ben hiç denemedim terslik burda
  • Hocam bulmuşken yazayım Hayırlı Olsun Gtx780 Benim halimi de sorma sakın Herhalde kartı satınca uzun zaman oyunda yoktun alınca girmeye(akmaya) başladın
  • evet artık full bf deyiz.. bf3, 4 forever
  • quote:

evet artık full bf deyiz.. bf3, 4 forever

suan tsye baglandim biraz sonra bfye gelecegim toplanip heli ve mac yapalim bi svde cok eglenceli olur

• quote:

quote:

zarrtt,ifv-tank-aa-tank destroyer dörtlüsünde reactive armor varsa tv reactiveleri süpürür,yukarda dediğin bu araçların reactivesiz hallerinde geçerli direk disable olması.

• Kolay kontrol edilebilir olsaydı Helikopter olan maplerde oyun oynanamaz hale gelirdi. Daha önce daha rahattı TV kullanımı görecektin...
  • tv missile açıldı fakat oyunda gunner modda tv missile i göremiyorum . 1 de makineli 2 de guide missile var

nasıl kullanabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.