Şimdi Ara

Tv-nizi pc ekranı olarak kullanma kesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ÖNCELİKLE KENDİM 1 HAFTADIR UGRASŞLAR SONUCU NETT GÖRÜNTÜ ALDIM VE ONUN İÇİN BU KONUYU ACMA NEZAKETİNDE BULUNDUM YERİ UYGUN DEYİLSE TAŞINMASINI ÖNCELİKLE MALZEME LİSTESİ
    1= ekrankartınızın s-video cıkışı olması lazım
    2= Tv nizde scart girişi olması sart-hatta s-video girişi olursa daha kaliteli olur
    3= S-video kablusu bu önemli kablu kaliteli olması +kablo mesafesi fazla oldukca kalite düşer
    4= S-video girişli scart alacaksınız
    bu malzemeler ortalama 7+15 arası tutar
    sonra ekran kartınız ın kontrol panalinden ayarlara gelip öncelijkle sinyal veya hd formatını degiştrecez
    yani türkiye yada pal olacak ayarı denk yapmanız önemli renk tonu gelemeye bilir

en son olarakda tekarar ayarlardan çözünürlülük ayarlarını yapmanız tv için uygun olan ayar tv nize göre degişir bunu deneme yanılma yoluyla bulacaksınız tv de en iyi görüntüyyü aldımı tamam ve sonra tv nizde video izlerken cogunda görüntü olmaz onuda tam ekran video seceneklerini degişricez tabii akrankartınızın kontrol panelinden
    en cok karşılaşılan sorun su ekranda dalgalanma sorunu cok oluyor bunun sebebinide buldum bunun sebabi ise normal anten fişini tv cekiyoruz ve dalgalanma yok oluyor
    eyer hala yapamadıysanız benle irtibata geciniz kendim cok güzel görüntü elde ettim pes8 oynuyorum güzel şekilde

• Emek verip yazmışsın ellerine sağlık ancak bu forumda bunu hemen hemen herkes biliyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.