Şimdi Ara

TV önerisi LED , LCD , PLAZMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba , evin salonuna TV almak istiyorum internette birazcık araştırma yaptım ama kendime göre bi TV bulamadım istediğim özelliklerde , TV konularından da çok anlamam görüntü kalitesi neye göre yada LED tv mi LCD mi PLAZMA mı bunun gibi şeyler. Genel olarak istediğim özellikler de şunlar (en azından anladıım özellikler) :

-50'' civarı (48-51) arası

-HDMI çıkışı 3 yeterli

-Full HD

-3D olmasına gerek yok

-Smart Tv lerde olduğu gibi wi-fi ya da internet browser gibi şeylerede ihtiyaç yok

bu özellikler dışında görüntü kalitesi iyi olursa marka modelden anlamam neler önerebilirsiniz şimdiden çok teşekkürler.

Edit: max:2800 TL

Edit2 : Multimedya olmayışı galiba araştırmam sonucu iyi bi araba alıp ABS si olmaması gibi birşey bu yüzden bana önerilebilecek en uygun TV yi bekliyorum ve galiba LED tv daha iyi görüntü olarak 55'' lere kadar önerebilirsiniz teşekkürler tekrardan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtalb -- 10 Şubat 2013; 15:15:13 >

• Bütçen ne kadar onu da yazsaydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2800tl die yazmıs:)
  • plazmada panasonic 50vt50 biraz bütceyi zorlarsan :) zorlayamassan 50st50
    led lerde philips 7007 :D

tabi daha cok secenek var ama bunları birebir uzun inceleme yaptığım icin görüntüler dehset ötesi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtalb

Öncelikle merhaba , evin salonuna TV almak istiyorum internette birazcık araştırma yaptım ama kendime göre bi TV bulamadım istediğim özelliklerde , TV konularından da çok anlamam görüntü kalitesi neye göre yada LED tv mi LCD mi PLAZMA mı bunun gibi şeyler. Genel olarak istediğim özellikler de şunlar (en azından anladıım özellikler) :

-50'' civarı (48-51) arası

-HDMI çıkışı 3 yeterli

-Full HD

-3D olmasına gerek yok

-Smart Tv lerde olduğu gibi wi-fi ya da internet browser gibi şeylerede ihtiyaç yok

bu özellikler dışında görüntü kalitesi iyi olursa marka modelden anlamam neler önerebilirsiniz şimdiden çok teşekkürler.

Edit: max:2800 TL

Edit2 : Multimedya olmayışı galiba araştırmam sonucu iyi bi araba alıp ABS si olmaması gibi birşey bu yüzden bana önerilebilecek en uygun TV yi bekliyorum ve galiba LED tv daha iyi görüntü olarak 55'' lere kadar önerebilirsiniz teşekkürler tekrardan :)

Hocam selamlar,

Alabileceğin LED modeller şunlar:

LG 55LM615S,
    LG 55LM620S,
    LG 55LW4500-DTS çözemiyor.-,

Bunlar en ucuza alabileceğin 55" LED'ler. Bir de Samsung'un 55ES6100 var o da 3.200 TL onun haricinde ucuza bulamazsın.

Plazma olarak ise:

Panasonic 50ST50 2.799 TL en iyi F/P plazmalarından biridir bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

2800tl die yazmıs:)

Evet edit yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu 50st50 salon için tamam da ya oturma odası? çok mu fazla gelir, 46st50 neden yok ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.