Şimdi Ara

TV Önerisi. Lütfen Yardımcı Olunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40/42 Inch LED ve 3D'si (Pasif gözlük) olan, görüntü kalitesi iyi bir TV arıyorum.

Maksimum çıkabileceğim rakam 1600 tl.

Siz değerli donanımhaber kullanıcılarından belirttiğim özelliklerde iyi bir TV önermenizi rica ediyorum. Lütfen yardımcı olunuz :)

İlginiz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Güncel.
  • Merhaba,

3D olarak en uygun fiyatlı 42 inch bunu bulabildim: LG 42LF650V FULL HD UYDU+SMART+3D+WİFİ+900HZ 1.899 TL 50 TL bonus (1.849 TL ye geliyor)
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lf650v-full-hd-uydu-smart-3d-wifi-900hz-web-217941216?gclid=CjwKEAjw86e4BRCnzuWGlpjLoUcSJACaHG551Oju6Z9-kmqPFosTrmiq-dM-v2NwGVRyssCgKXLr5BoC7Unw_wcB&ggmktg=PaidSearch*PLA*232253127*22324024167*58375875687*pla**pla-79003444287&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

LG TÜRKİYE OUTLET ÜRÜNLERİDİR. CAYMA HAKKI KULLANILARAK İADE EDİLMİŞ SIFIR ÜRÜNLERDİR.
    ÜRÜNLER ADINIZA FATURA KESİLDİĞİ TARİHTEN İTİBAREN 1 YIL LG TÜRKİYE GARANTİSİ ALTINDADIR.
    ÜRÜNLERDE VURUK DARBE EZİK VS KESİNLİKLE YOKTUR. TÜM AKSESUARLARI EKSİKSİZDİR.
    ÜRÜNLERİN MONTAJI MÜŞTERİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR. LG OUTLET ÜRÜNLERİNE KURULUM HİZMETİ VERMEMEKTEDİR.
    YALNIZ ÜRÜNÜN YAZILIMLARI, UYDU KURULUMU TARAFIMIZDAN YAPILIP KULLANIMA HAZIR GÖNDERİLMEKTEDİR.
    BU ŞEKİLDE SADECE BASİT BİR ŞEKİLDE AYAK YADA DUVAR MONTAJI YAPARAK FİŞE TAKIP DİREK KULLANABİLİRSİNİZ.
    NOT: ÜRÜNLER TARAFINIZA ULAŞTIĞINDA TESLİM ALIR ALMAZ KARGO GÖREVLİSİNİN YANINDA AÇIP KONTROL EDİNİZ.
    ELEKTRONİK, ÖZELLİKLE TV ÜRÜNLERİNDE BİNDE BİR DE OLSA OLUMSUZ DURUM YAŞANABİLİYOR.
    OLUMSUZ BİR DURUM OLUŞMASI DURUMUNDA İADE TUTANAĞI TUTTURUNUZ VE BİZE BİLGİ VERİNİZ.
    AYRICA ÜRÜNÜ TESLİM ALDIĞINIZ GÜN İÇERİSİNDE DE ŞUBENİZE GİDEREK TUTANAK TUTTURMA HAKKINA SAHİPSİNİZ.
    İADE TUTANAĞI OLMAYAN ÜRÜNLER İADE ALINMAYACAKTIR.
    LG ÜRÜNLERİNİN KUTU İÇERİĞİNDE ASKI APARATI YOKTUR. BİLGİNİZE. MÜŞTERİ YORUMLARIMIZ REFERANSIMIZDIR.
    FİRMAMIZ GÖNDERİLERİ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL PATPATLAR İLE KORUNAKLI BİR ŞEKİLDE GÖNDERİLİR.

LG 42LF650V SMART LED TV
    TV Artık Daha Kolay, Daha Eğlenceli
    webOS 2.0
    FULL HD ÇÖZÜNÜRLÜK
    DAHİLİ WI-FI
    SİHİRLİ KUMANDA UYUMLU
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Burada da aynı ürünün outlet olmayanı var sıfır kapalı kutu ... 2.099 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lf650v-42-106-cm-3d-fhd-webos-smart-led-tvdahili-uydu-alici-2-gozluk.html
  • Öneriniz için teşekkür ederim.
    Lakin fiyatı beni açıyor. Maksimum 1600 - 1700 bandında bir tv bakıyorum.
  • 3D TV ler 2016 yılında piyasadan kalkıyor, 3D de ısrar etmezseniz daha uygun fiyata TV ler var

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-40j5170-40-101-cm-fhd-led-tvdahili-hd-uydu-alici.html?srt=UP SAMSUNG UE 40J5170 40'' 101 CM FHD LED TV,DAHİLİ HD UYDU ALICI 1.699 TL KDV Dahil
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.